16 maj 2008

God natt

Jag är framme i Göteborg. Eller Jötteborrrj som roliga men inte fullt kloka Katrin Schulman säger.

Rapport från framsidan (eller baksidan, beroende på hur man ser på det)

Jag är svintrött i huvudet efter att ha jobbat över några timmar med en analys innehållandes en jäkla massa siffror innan tåget till bästkusten (nu du grabben, titta vad jag just skrev!).

Jag känner mig som en uppblåst ballong efter allt matladdande (som egentligen bara bestod av en extra macka och lite couscous på lunchen) men har ändå ätit godis: både Polly och Tutti Frutti Passion som är Nillas lördagsdrog. Jag gillar de vitgröna bitarna bäst. De var goda även när jag mådde godisilla efter att som vanligt ha ätit för mycket.

När jag klev av tåget kändes det som jag kommit utomlands, varmt i luften och fullt med folk på Avenyn. Med tung ryggsäck följde jag de blå linjerna (som vi ska springa efter imorgon) upp mot Götaplatsen och förbi alla fredagsfirare utan jacka. Nu håller jag tummarna för att grabbens fyrverkerijobb går av stapeln som det ska strax före midnatt så att han kan komma hem och berätta för mig vad som händer imorgon. När ska vi hämta nummerlapp? Var ska vi hämta nummerlapp? När startar jag? Eftersom han tycker jag är slarvig har han hand om alla papper medan jag nöjer mig med att inte veta någonting. Ganska bekvämt i vanliga fall - men lite obekvämt när man är själv.

God natt Sverige!

2 kommentarer:

gullfot sa...

Lycka till - sov gott nu, vakna stark och utvilad, och ha kanonkul på loppet!

Erika sa...

Hmm, det var röda viner. Inga som jag druckit förut :) Vad är 6970 för ett vin? Bör testas!

Är otroligt nyfiken hur det gick på loppet för dig. Väntar på en uppdatering.. Hoppas på bra resultat :)