14 maj 2008

Nya Amelia Kropp & Skönhet

Ska du köpa något bra att läsa? Hoppa över nya Amelia Kropp & Skönhet.

Tummer ner

Grabben köpte glass igår kväll. Jag köpte nya numret av Amelia Kropp & Hälsa. Jag är inte nådig i mitt tyckande om nya numret efter kvällsläsning igår. Vilken otroligt intetsägande tidning.


Det är bara att inse att jag passerat målgruppen. Just passerat är rätt ord. Jag har förstått att hemligheten till kroppskoll inte ligger i att "träna efter din kroppstyp". Hur många gånger har man inte läst om just det förresten. Som så många andra tidningar skrapar Amelia Kropp & Hälsa bara på ytan. Sedan tillförs inget mer - det gör mig frustrerad.

I övrigt står det mest om smink och bikinis i tidningen. Och i början tipsas det om en ny cider i smaken "Spring". Jag kan mycket väl tänka mig att läsa om och köpa just den - men inte i en träningstidning. De övriga shoppingtipsen (kläder, smink och hårprylar) intresserar mig inte. Jag orkar inte läsa några spenderartidningar (Amelia, Hennes, DV, Elle etc.) och jag är mätt på shoppingtips och måste ha-listor. Det är tråkigt att just Amelia Kropp & Skönhet ska vara fylld med just detta.

5 kommentarer:

Anonym sa...

ett tips på en mycket bra "träning & kost"-tidning är ToppHälsa :D jag köper alltid den:)

Karin sa...

Det är bara YTA i de där "hälso"tidningarna! Tacka vet jag amerikanska Triathlete, som jag nyss fick hem i brevlådan. Hardcore!! =D

Puma sa...

Anonym:
Nja, jag gillar inte ToppHälsa heller... men Fitness Magasine är helt ok, ja nästan riktigt bra faktiskt!

Nike:
Ja, lite så är det. Man kan läsa hur många GI-artiklar som helst men det står alltid samma sak!!! Vet inte om just jag skulle gilla Triathlete dock... ;)

Anonym sa...

Håller med, tyckte också att den car riktigt dålig...

Cizzi sa...

Ja, varför finns det inte en renodlad träningstidning a la Body fast mindre tävlingsinriktad. Om Fitness magazine och body skulle få barn så vore det en perfekt avkomma. haha