15 maj 2008

Längtan

Jag sitter här och längtar.

Drygt 50 timmar

Jag längtar till klockan slår 11.30 så jag kan gå till gymmet och träna axlar. Jag vill också träna muskeln trött. Hitta nyckeln till att träna slut på axeln precis som Sofy kan.

Jag längtar till klockan slår halv fem så att jag kan springa fartlek hem. Mellan jobbmailen ska jag smygkika på Gmap och hitta en lagom omväg. Vilken runda jag än springer kommer den involvera Västerbron och sista kilometerlånga uppförsbacken hem och jag ska äga dem!

Jag längtar till kvällen då jag kan ta det lugnt och njuta av min kyckling- och tomatmiddag. Den rätten har blivit den första rutinen i livet som jag faktiskt gillar och som jag längtar till.

Imorgon ser jag fram emot den sista arbetsdagen på jobbet. Jag ska njuta av att låta benen göra ingenting och jag ska tillåta kroppen att tacksamt ta emot lite mer mat. Jag längtar.

Jag längtar till tågresan ner till Göteborg. Att låta mitt mentala lugnt gå på högvarv. Jag ser fram emot hotellnatten och längtan efter hotellfrukosten där jag för en gångs skull får lägga generöst med bröd på min tallrik.

Jag längtar faktiskt också till lördag eftermiddag. Att springa fram på Göteborgs gator och broar ska bli roligt. Jag är nöjd med mitt beslut att njuta istället för prestera. Jag är tillfreds med att Varvet är ett verktyg, inte en direkt utmaning. Men jag längtar ändå till att gå i mål.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag längtar också till på lördag! Tyvärr bor jag tillräckligt nära för att inte behöva sova på hotell... annars är ju hotellfrukosten lopp halva nöjet :)

Jag längtar efter den där nervositeten som finns innan ett lopp, känlan av att kroppen bara springer, känslan när man ser mållinjen och det härliga i att slänga sig på en gräsmatta efteråt och bara pusta. ÅÅ det här ska bli kul. LYCKA LYCKA TILL på lördag!

Anonym sa...

hoppas det går bra på varvet! Lycka till, och ÄG varenda meter du tar.

Katarina M-I sa...

Ja njuuut av allt härligt som ligger framför dig och glittrar!

Nu har jag läst så mycket om allt loppande att jag blir sugen själv. Men jag väntar och tränar tålmodigt på- min tid kommer:)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Mnen vet du, du kan träna axelns muskel slut, det vet jag för det har jag själv sett! Mmmm så det så!

Nannis sa...

STORT LYCKA TILL!! Jag önskar att jag stod där med dig och alla andra i startfållan. Om du står ut med tjurrusningen i Slottsparken så kommer det att vara en superkul upplevelse. Roligast är att springa uppför Avenyn. :) Nästa år står jag där med dig!

Anonym sa...

Lycka till!! Löp med ett leende :)

Nannis sa...

Slottsskogen heter det ju för 17 gubbar, inte Slottsparken... :)

Löpning & Livet sa...

Jag längtar också! Efter den där heärliga känslan när benen bara springer av sig själva och man inte kan bli trött! Och att få gå i mål och känna att man gjort det bästa utav sina förutsättningar! Lycka till, du kommer springa fort!