15 maj 2008

Musik på lopp?

Jag har aldrig sprungit med musik på lopp förut. Men det kan kanske vara bra att ha. Utifall liksom. Utifall jag blir trött och behöver en mental dextrosol. Utifall jag behöver en släng av Darude-energi:

7 kommentarer:

Anonym sa...

Aha kör Sandstorm på mitt spinningpass. Härlig låt och härliga minnen :)
Ska du springa Gbgvarvet på lördag?

Puma sa...

Johan:
Jag vet, det var på din blogg jag kom ihåg att den fanns. Riktigt bra spinninglåt, vet inte hur den funkar till löpning dock? Jajamen, Varvet på lördag!!!

TheLoonyNail sa...

jag kan inte heller bestämma mig om jag ska ha musik eller kanske ljudbok på maran...men man får ju en massa vatten på sig, jag vill ju inte förstöra min fina Ipod... men om man får lite tråkigt kan det ju vara skönt att kunna ta till. Kanske kan man plasta in den på något vis...

Löparfantasten sa...

Hej Puma!
Jag kör utan musik.
Lycka till på lördag, kanske vi ses där ute på banan. Fast changsen är väl inte mega stor direkt.

Löpning & Livet sa...

Jag skulle aldrig kunna springa utan musik! Om jag springer tillsammans med nån (långpass eller lätta distanspass) går det såklart bra, men springer jag själv måste jag ha musik, det funkar inte utan :) På lopp behöver jag min musik för att stänga ute alla dåliga orkestrar :D (Och för att slippa höra mitt flåsande som bara gör mig tröttare)

Anonym sa...

Darude och Sandstorm har varit med mig på mååånga löppass. ALLA under vinterns löpbandsträning faktiskt. Jag har två versioner som kommer efter varandra. Först den vanliga och sen en lång rremixad variant. Perfekt löparlåt!

Magda Gad sa...

Ahhhh, den klassiska spinninglåten, den e grym :) Springer alltid bättre med musik, intressant tanke att göra det på tävling. Låter inte alls som en dum idé!