09 juni 2008

Mån 9 jun (forts.): Mer träning åt Puma!

Nu kan jag gå till sängs och känna mig nöjd.

Fartlek

Jag var inte helt nöjd med dagens träning och lyckades med lätthet slita grabben från EM-soffan. Efter att han tippat målresultatet rätt på första matchen, men fel på andra, kunde han lika gärna göra något annat. För min del spelar EM mindre roll. Det som är roligt med matcherna är om resultaten följer "tippningen".

Grabben i ståtlig Finisher-tshirt från maran. Någon som vill ha min?

Istället för att glo på TV, eller göra något annat icke-aktivt, bestämde jag(!) oss för att vi skulle springa lite. Gärna fartlek. Det fick bli korta rundan längs med Årstaviken, upp längs med Eriksdalsbadet och så Ringvägen tillbaka hemåt.

Nere vid Tanto var picknickfesterna i full gång. Gräset var vasst och gulbränt, ungdomarna har skräpat ner rätt ordentligt och polisbilar smög omkring för att hålla rätt på alltihop. Och så var där jag och grabben förstås.

Det blev några fartökningar längs med Årstaviken. Jag försökte analysera hur det kändes men lyckades inget vidare. I backen upp till Ringvägen kom den första riktiga lungjobbaren. Det känns som att tekniken sitter bättre i svaga uppförsbackar - och reprisen uppför Ringvägen mot SöS kändes sådär skönt jobbig den med.

På väg mot Zinkensdamm, i den svaga utförslöpan, blåste det till och jag fick ont i axeln för en kort stund. Jag försökte knixa mig ur låsningen och den försvann faktiskt - så vi kunde jogga ner i maklig takt de sista hundra metrarna (fast jag hade hellre velat ta den sista raksträckan förbi Zinkensdamms IP i ett rasande huj).

Nöjd!
(Och lycklig)

6 kommentarer:

Cizzi sa...

låter som en härlig avslutning på kvällen =)

Erika sa...

Du har sån energi!.. och den smittar av sig!

Här regnar det idag så jag får springa på löpband, men det kan vara nog så trevligt när man inte tränat på några dagar.

Vilka fina färger du fått till på bloggen, nya va?

Felicitas sa...

Bra beslut med träning i stället för TV! =)

/tjejen som inte ens äger en TV! ;)

Puma sa...

Cizzi:
Ja, helt fantastisk. Sommar och träning i ett!

Energi:
Åh - regn - vad härligt! Träning i sommarregn är ju underbart!!
(Bloggen har fått sommarkläder!) Kul med din videoblogg!!

Felicitas:
Ja det tycker jag också!

Anonym sa...

har grabben en magtröja?:)

Puma sa...

Anonym:
Nä, men han envisades med att inte vilja hamna på bild genom att konstant röra både sig och tröjan - därflr blev det som det blev.