11 juni 2008

Ons 11 jun: Vansinnig träning

Av morgonens kalldusch blir det extra mycket svett idag.

Jobbträning

Vågen visade +2 kilo imorse. Med ens kändes precis alla kläder trånga och för små. På vägen till jobbet såg jag fram emot ursinning träning på lunchen - hur jag skulle köra intervaller under en intensiv halvtimma på crosstrainern. Men såklart var crosstrainern redan upptagen när jag kom dit. Det fick bli 15 svettiga minutrar på trappmaskinen och så intensiv tricepsträning. Seten gjordes igen och igen. Och så om igen. Men den riktiga vansinnesträningen sparar jag till ikväll. Då finns det ingen nåd. 110 minuter spinning ska få varenda liten muskel, varenda liten cell, att genast vilja knapra på fettet i kroppen. Punkt slut.

6 kommentarer:

Magda Gad sa...

Det råkar inte vara den tiden i månaden då man kan dra på sig två kilo vätska?
Man går inte upp 2 kilo i fett bara så där... 2 kilo fett är sjukt mycket i viktuppgång.

Puma sa...

Magda:
Jag tror att det är tillfälligt, men det är sjukt förbannat jäkla irriterande ändå. Och det är precis efter den där tiden i månaden. I och för sig var just den perioden lite rubbad sett till viktuppgången förra gången så kanske blir det ännu mer fel nu. Jag vet inte. Jag är bara irriterad. Kan det ha att göra med citronpepparn jag hade på tomaterna igår? Jag har i stort sett slutat använda kryddor i min matlagning hemma... du ser - jag analyserar varenda liten bit av mitt till veckans mat ganska prickfria liv. :-)

Anonym sa...

Man utsätter foten för stötvågor. Resultatet blir att man sätter igång kroppens läkningsprocesser. Det finns olika teorier kring varför, men det ska tydligen fungera mot bl a hälsporre. Ont gjorde det iallafall!

Jag tror också att det är 2 kg vatten. Det kan knappast vara fett!

Magda Gad sa...

Visst kan salt (i citronpepparn) göra att du drar på dig vätska, men kanske inte 2 kilo.
Men det finns så många olika faktorer som gör att man drar på sig vätska att det blir i princip omöjligt att analysera: hormoner, salt, kolhydrater, sömnbrist, hög träningsdos, träningsvärk, inflammation, infektion...
Du ska se att det går över.

Cizzi sa...

Ja, även om det inte är 2 kg fett så är det ju galet irriterande om man strävar efetr att gå ner. Bara att se när vågen står på + gör ju att ilskan stiger. Men jag tror också att det bara är tillfälligt =)

Anonym sa...

Glöm inte bajsa innan du väger dig...