12 juni 2008

Sex and the city - filmen

Nyss hemkommen från SATC-filmen kan jag konstatera att 42-åriga SJP (förlåt förkortningarna, men de envisas med så långa namn) är lika "musklig" som hon är benig (hon visade upp dem vid flera tillfällen i typiskt fulsnygga men ändå underbara SATC-aktiga kreationer). En kombination jag inte tycker är supersnyggt. Det blir lite för mycket ådror över det hela (snyggare på killar enligt min mening) Jag tycker faktiskt inte heller att Madonna har en speciellt snygg kropp. Så det är väl jädrans tur att smaken är som baken!

Madonna till vänster, SJP till höger
(här ser SJP rätt ok ut ändå...)
Detta får man också fram när man
googlar på "Sarah Jessica Parker muscle":
(hennes händer)

9 kommentarer:

Terese sa...

Smaken är som baken som sagt. Jag tyckte hon var gorgeous. Fast det kanske är för att jag gillar henne så mycket.

Kan sträcka mig så långt som att säga att hon kanske (bara kanske) är i minsta laget.

Magda Gad sa...

Tssss... för lite muskler och ådror för min smak ;) Jag ÄLSKAR bicepsådran!!! Och ådrorna som kommer fram längst ned på magen som försvinner ner bakom byxlinningen... gaaaah!!! Lika fascinerande på kvinnor som på män!

Fast SJP är för liten, tycker jag. För spetig. Att Madonna har den kropp hon har efter alla barn och i den åldern är inget annat än ett mirakel i mina ögon. Men visst, hon har också profesionell hjälp och tid och pengar...

I övrigt, vad tyckte du om filmen?

Anonym sa...

Ja, och Madonna har ju en alldeles underbar kropp.

Puma sa...

Ja men det är väl bra att vi tycker olika! Vad tråkigt det skulle vara annars!! :-)

Jag gillar ådror på killar och jag tycker att SJP är för benig för att musklerna ska komma till sin rätta, helt enkelt.

Filme var bra, men mest för att det var SATC. Bara kläderna, och skorna, och ja - allt - gör den bra. Men ta samma historia med andra skådisar och den är inte lika bra. :-)

Anonym sa...

Jag vill vara tränad med kurvor :o)... SJP är lite väl liten, men hon är fortfarande gorgeus! Åh nu vill jag också se filmen!

Ebba sa...

Scary händer!

Ebba sa...

Scary händer!

Anonym sa...

nä fyy, madonna ser bedrövlig ut !

MarathonMia sa...

Urrrk. För ett par år sedan ville jag träna till "Madonna-armar" Nu ser de bara anorektiska ut. De ska vara välsvarvade, snygg-långa muskler inte med hängskinn på.