09 juni 2008

4 veckor kvar till vassen

Om mindre än 4 veckor händer det.

Blir det vassen i sommar?

Det är bara 3 jobbveckor kvar tills jag förhoppningsvis får semester. 4 om jag har otur på jobbet. Men - hur det än går på jobbet åker jag till Spanien om mindre än 1 månad. Jag ska visserligen på en veckolång fyrverkeritävling och inte på någon solsemester, men eftersom fyrverkerierna skjuts på kvällen tänker jag spendera tiden i solen ändå.

Jag tror inte det finns särskilt mycket vass vid poolkanten så jag får se till att skärpa till mig nu. Vikten står stadigt på de -5.6 kilo jag hittills gått ner vilket i och för sig känns bra eftersom jag slarvade halva förra veckan. Om -4 kilo väger jag lika mycket som när jag träffade grabben för 2.5 år sedan och lika mycket som när jag kom hem från Thailand för 1.5 år sedan. Thailand var rena rama bantningskuren...

Jag vet inte om jag kan minska 4 kilo på en månad. Men det vore fint om jag kunde göra det under sommaren.

4 kommentarer:

House Of .... sa...

att ha gått ner närmare 6 kilo är ju en stor bedrift!!! Bra gjort tjejen (om det nu är det du faktiskt vill, du är ju fin som du är!!!)

Anonym sa...

Hallå där, inte ska du krypa i någon vass! Du har gjort ett jättejobb och ska gå stolt och glassa på poolkanten. Så de så :)

Magda Gad sa...

1/2 kilo i veckan tycker jag är lagom, vill du går ner mer kan du ju jobba vidare på det sen, men passa på att njut innan! staying fit is a life project!

Miss Blue sa...

Jag tycker det är en bedrift att bara hålla vikten! Inte alltid det lättaste!