29 augusti 2008

Torsdagen som försvann

Jobba, möten och mera jobb och skynda hem tidigare från jobbet för att hinna göra något åt diskberget innan hyresspekulant kom och kikade på söders bästa lägenhet men fastna i långsam tunnelbana och vänta på buss i 10 minuter mitt i rusningstrafik och komma hem och fixa undan och få besök och klarhet i att om drygt en vecka flyttar vi och upp på vinden och hämta ner skräp och packa in i stora bilen fort som sjutton och oj hungern känns i magen och stopp på mycket dåligt matställe på Sveavägen och 21 minuter kvar innan återvinningsstationen i Täby av alla ställen stänger och skynda, skynda men var fan ligger stationen och runt i rondeller och skit i sopstationen och ut till Vaxholm för leverans av megastor fyrverkerilåda till bröllopskund och enkelriktat överallt och nu är det mörkt och skynda hemåt och jobbgrejer väntar och jobba, jobba, skriva, skriva och aj det gör ont i trötta ögon men hallå jag ville ju springa också men nej det blir nog morgonträning istället men ånej det blev det inte heller för jag somnade nog halv två.

Idag ska det bli åka av! Jag har en post it-lapp bredvid mig med min lunchträning. Under 30 minuter är det min bibel. Den effektiva halvtimmen i jobbgymmet ska åstadkomma sveda och värk i positiva bemärkelse. Och i eftermiddag blir det härlig AW på SATS. Idag är det fredag och jag är taggad till tusen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lät som en hektisk dag! Puh!

Karin sa...

Oh, vilken stressig dag! Hoppas du har mer tid för dig själv idag! Men bra att vi bestämde iaf, ananrs hade jag nog inte heller kommit iväg =)