30 september 2008

September: update!

Idag är det sista september. Hösten är i full gång och det doftade av vinter och frost imorse.

September har varit den sämsta träningsmånaden i mannaminne. "Jag har inte haft tid". Med andra ord: jag har inte gjort mig tid. Jag vet om att jag felprioriterat. Det märks speciellt på Funbeat där jag droppat ner många plaster på träningsminutslistan.

I oktober tar jag revansch! Jag ser fram emot 24-timmarsspinningen och mot löppass i nya skor. Och så en massa styrketräning förstås!

Det är knappa 5 veckor kvar till inflytt i Halmstad och jag har ett viktmål att uppnå. Med bra träning (inte speciellt svårt att uppnå) och bra kost (svårare att uppnå) ska jag ta mig dit. Kylskåpshyllan hemma är full med keso. Men inte med kesella. Det var helt slut på kesella när jag skulle bra-matshoppa igår kväll. Jag såg framför mig keso eller kesella med rivet päron eller äpple och kanel. Blir lite som en nyttigare version av kesovarianterna med redan tillsatt frukt. Eller som en bättre variant på Risifrutti.

Ikväll kickstartar jag igång oktober med styrketräning!

Vill du att vi håller koll på varandra på Funbeat? Lägg till mig som "träningskompis". Sök på Sara R

2 kommentarer:

gullfot sa...

Puma! Vad gör du på torsdag? Häng med på Army Fitnesspass om du har lust - vi fick ta med någon på gratis provpass denna vecka. Jag är i kvällsgruppen nu, så det är 18:00 som gäller, vid GIH, fast man måste vara ombytt och klar 17:55. Och ombytet skall vara j*ligt oömt ;-)

Erika sa...

tjopp, så är du tillagd i funbeat. Har letat dig länge men du heter tydligen inte puma där :)