03 oktober 2008

Things to do when you're not training

Ingen träning idag! Med halsont och Halmstadresa svängde vi förbi Ikea istället. Vår Halmstadslägenhet ska ju pimpas!

Livet bortom träningen

Vi har precis lämnat Linköping och Max. Kanske inte det optimala matstoppet men det där ämnet har jag varit inne på förut. Dessutom beställde jag en Max Delifresh för att lindra skadan och just den menyn är tydligen ganska bra ur koldioxidutsläppssynpunkt enligt Max informationstavlor.

Ingen tallriksmodell direkt...

Innan Maxstoppet i Linköping var vi på Ikea. Vi har ju en lägenhet i Halmstad att pimpa. Vi står inför enorma problem: ska vi köpa en mysig, trevlig men ganska vanlig soffa för 8000 kronor eller ska vi sätta ner foten och köpa en cool soffa och liksom göra ett statement för 22 000 kronor (då ingår även fåtölj med fotpall). Det lutar åt det dyrare alternativet... men vi får väl kompensera med billigare matbord och stolar från Mio. I övrigt försöker jag övertala Grabben att måla en fondvägg petroleumblå. Jag tror det skulle bli snyggt mot den vita skinnsoffan och den i övrigt ganska vita inredningen vi kommer att ha...

Grabben och soffan
(IKEA, Karlstad i vit läder
med rutmönstring)


Tänk vilka triviala saker man kan fundera på när man inte tränar!

Jag har förresten köpt en ny träningsväska: Puma såklart. Den är skitsmart! På kortsidan finns nämligen en inbyggd skopåse. Hur bra som helst! Dessutom är den stor och rymlig. Det är den enda väskan jag har med mig till Halmstad och i den ryms förutom 2 par skor (varav ett par joggingdojjor), min laptop, schampogrejer och ombyten för hela helgen.


Det här inlägget blev ganska skitdåligt. Men det är svårt att skriva när man inte ser något. Dessutom är det ovanligt att sitta såhär i passagerarsätet. Det brukar alltid vara jag som kör!

1 kommentar:

Karin sa...

Vit soffa!? Ahh...hoppas ni inte äter i soffan, som jag gör. Därför det är så skönt att ha en mörk soffa...ingen ser hur skitigt det är...haha

Ha en skön helg nere i er nya hemstad nu! Men kom tillbaka snart!