02 oktober 2008

Ont det gör ont...

Jag undrade vad som hänt igår eftermiddag när jag knappt fick på mig kavajen. Hade den krympt?

Det hade den inte. Det var bara det att jag inte kunde röra armarna särskilt långt bakåt. Jag hade sådan träningsvärk i bröst- och axelmusklerna.

Jag har fortfarande träningsvärk i bröst- och axelmusklerna. Och så har jag grymt träningsvärk i framsida lår- och rumpmusklerna.

Och så har jag faktiskt lite ont i halsen och känner mig allmänt seg i huvudet. Det har jag försökt bota med Sinutab inatt och mycket te imorse. Jag hade i alla fall planerat in vila idag, men imorgon vill jag vara fit for fight igen!

4 kommentarer:

Lena sa...

Oj, kanske fel dag att fråga dig, men jag gör det ändå. Hur blir man kär i styrketräning? Jag älskar löpning, känslan, tröttheten, stegen, pulsen... Och jag har försökt med styrketräning. Jag har sponsrat SATS i många år om man säger så. Situationen är nu förändrad, för med 2 små barn och 5 pass löpning i veckan så finns det ingen möjlighet att gå på några pass, utan nu gäller det styrketräning på lunchen i gymmet. Har ett bra gym, 100 meter från kontoret, så faciliteterna finns. Kan du hjälpa mig. Hur blir jag kär;)

Anonym sa...

jag tror dina muskler har växt så du får svårt med kavajen :-)

vi, ja kanske till och med jag, kan träna i halmstad i helgen

Lena sa...

Nu kommenterar jag på fel ställe, men tack, tack, tack för inspirationen. Genomgång på gymmet bokat till i morgon;)

Andrej sa...

Tror inte det finns nåot bättre och skönar än träningsvärk. Och förkylningen kan du hålla i schack genom ren och skär vilja. "Jag skall vara frisk" upprepas tio gånger per dag. Funkar. Jag lovar.
En pressad apelsin med två vitlöksklyftor i förstärker mantrat!