02 oktober 2008

Müsliblandning

Risentas müsliblandning i lösvikt är en kul grej. Jag ville köpa - gick förbi de små lådorna och kikade på blandningarna. Men det fanns liksom inget som föll mig i smaken. Det skulle vara boveteflingorna då, men vanliga cornflakes kan jag ju köpa i paket.

Har ni testat müsli i lösvikt?
Vad var bäst?

8 kommentarer:

Magda Gad sa...

jag tycker det är gott att blanda olika flingor med solrosfrön, hasselnötter, mandlar, russin och pumpakärnor... nackdelen är ju att det blir så jäkla dyrt i lösvikt.

TheLoonyNail sa...

det finns aprikos som är lite svarta, som heter nåt med oxiderade eller något liknande, de är supergoda tycker jag :)

Anonym sa...

Jag gör egen müsli, men det är kul att det finns! Fast jag får för mig att "alla" står där och hostar över grynen... Konstigt för jag tänker inte på det när jag plockar chokladdoppade caschewnötter...

Magnus sa...

Vad kul att ha hittat ytterligare en träningsblogg. du verkar ju köra hårt..*ler*. Har du nått mål...ska själv försöka mig på gbg-varvet..Kör hårt!!

Anonym sa...

Vad kul med müsli! Jag tycker att lösviktsvarianten är apdyr och blandar min egen supermegamüsli =)

Malin sa...

Jag gillar den puffade quinoan och de torkade tranbären, lägg sedan till lite solrosfrön till detta och du har en supersmarrig musli.

Sofy sa...

Hi, hi, de heter ...hm, nu blev jag plötsligt lite osäker, men osvalvade eller osvarvade. Aprikoserna alltså. De gånger jag köpt har jag köpt för att dryga ut min egna myskli somjag gör med fiberhavregryn, solroskärnor, pumpakärnor, linfrön och massa annat. Jag köper det som är svårt att köpa på paket, typ en röd bärmix med gojibär, dinkelpuffar... ja, lite sånt som man helt enkelt annars inte får tag i. Billigare att köpa typ aprikoser och frukt där ärn i "natursnackshyllan", nästan halva priset ibland faktiskt!

tenah sa...

Jag gillar de osötade quinoapuffarna, de små- de lite större smakar popcorn dvs inget jag brukar äta till frukost:-)
Annars så gör jag egen med dinkelflingor, pumpakärnor, gojibär, solroskärnor, hasselnötter, linfrön och torkade aprikoser och annat smått och gott beroende på humör.