19 oktober 2008

10 dagar!

Imorgon är det 10 (11 egentligen, men 10 låter bättre) dagar tills flyttlasset går till Halmstad. Jag hade som mål att gå ner 5 kilo tills dess. Det kommer inte att lyckas. Faktum är att jag inte gått ner ett enda. Jag är lite arg på mig själv på grund av det - med all rätt.

Med 10 dagar kvar inleder jag nu min 10-dagarsutmaning. Syftet är att se om jag åtminstonde kan gå ner några hekton till den 30 oktober. Utmaningen består av två delar - en träningsdel och en kostdel:

Träningsutmaningen:

Jag har redan nu gjort en träningsplan för denna vecka. Mitt mål blir att följa planen till punkt och pricka. Missar jag ett pass ska jag avtjäna ett straffpass i form av 40 minuters intervallträning på löpband nästa vecka. Ett mycket lämpligt straff tycker jag!

Min träningsplan för veckan lyder som följer:
Mån: 30min morgonjogg/pw + 55min spinning
Tis: 30min morgonjogg/pw + 40min styrketräning
Ons: 40min styrketräning + 40min back-/vanliga intervaller
Tor: 60min löpning
Fre: Vila
Lör-Sön: 25-timmarsspinning med Coola K

Kostutmaningen:

Att träna är egentligen ingen utmaning. Utmaningen ligger i kosten. Mitt mål är att hålla mig till 1700kcal per dag fördelat på 40% protein, 30% kolhydrater och 30% fett. Den kosten funkar för en PCOS-person som mig! Jag kommer att skriva ut vad jag har ätit och ni är välkomna att kommentera eller tipsa - förutsatt att tipsen håller sig till mitt kalorimål och min procentindelning.

3 kommentarer:

Magda Gad sa...

Ooohhhh don´t get me started.... ;-) jag säger bara lycka till, det kommer gå jättebra, fäll ner pannbenet och kör!!!

Anonym sa...

duktigt duktigt !!

Anonym sa...

Jag hejar på dig!!!!!