24 oktober 2008

Uppladdning

Jag (mo)bilbloggar. Jag vet inte riktigt var vi är men det regnar i alla fall. Vi tror vi har fått med oss allting ner till spinningen i Göteborg. Men det var nära ögat att vi inte fick med oss våra specialbeställda teamtröjor. Team Nike & Puma hade nämligen inte uppfattat att tryckeriet där våra tröjor skulle hämtas från stängde redan klockan 14.00 på fredagar. Vi var där och knackade på dörren klockan 15.10. Inget svar. Knäpptyst. Alla på tryckeriet hade gått hem för helgen. Vad fasen skulle vi göra nu?

Jag ringde 118118 fem gånger för att leta reda på rätt mobilnummer till folk och efter att ha ringt och ringt och ringt fick jag till slut tag på en av medarbetarna på Svenskt Reklamscreen. De hade mycket riktigt gått för dagen - men den otroligt underbara vänliga själen jag pratade med
sa att hon kunde vända och köra tillbaka till tryckeriet för att ge oss tröjorna. Stort tack Svenskt Reklamscreen i Västberga. Jag har nog aldrig varit med om bättre service! Det här är andra gången jag trycker hos er och jag är en mycket nöjd återkommande kund.

Mycket fina rosa teamtröjor

4 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Vilka coola tröjor! Och vilken grym service på tryckeriet! Lycka till i morgon!

Felicitas sa...

Åh, vilken rolig grej!! Och bra service, det förtjänar lite reklam! :D Go girls!!!

Anonym sa...

okej, nu vet vi var vi ska trycka!

men måste dom va rosa??

Puma sa...

Anna:
Ja, vi hade nästan gett upp hoppet

Felicitas:
:D

Anonym:
Våra tröjor är rosa som i rosa bandet. Men man får väl trycka vilken färg man vill...