21 oktober 2008

Tis 21 okt: Morgonpromenad

Jag gjorde det igen!

50 minuter

Jag pratade med Grabben till sent in på kvällen igår. Eftersom vi inte ses särskilt ofta nuförtiden (han konsultjobbar i Göteborg och jag konsultjobbar i Stockholm) och eftersom vi har för fullt upp för att prata på dagarna blir det en hel del nödvändigt telefonerande innan läggdags. Mest för att hålla koll på det praktiska. Hur var det nu med lägenhetsbesiktning på onsdag? Kommer TV-killarna och fixar ljudanläggningen nästa tisdag? Vad ska vi betala när och hur många kronor då? Livet är väldigt romantiskt. Och igår råkade det bli alltför sent. När klockan närmade sig midnatt och jag inte ens var nära sovstadiet är det lätt att förkasta planerna på morgonträning.

Eftersom den sena timmen var Grabbens fel, och att han dessutom var orsaken till varför det inte blev morgonträning i fredags, fick han uppgiften att ringa och väcka mig 05.20 imorse. Det gjorde han med bravur. Och det var nödvändigt. 2 minuter tidigare hade jag stängt av väckarklockan och vänt huvudet mot kudden igen.

05.20 kom jag upp, hoppade i kläderna och fick dessutom med mig mamma som sällskap på morgonpromenaden. Det var inte läge för en morgonjogg. Någon måtta får det vara med slitaget på knän och leder. Det finns en förnuftig person bakom mina galna idéer!

Promenaden var inte helt angenäm. Jag kände mig illamående och undrade om jag snart skulle bli magsjuk. Men nä, jag var nog bara extremt trött. Som sagt, jag måste bli bättre på det där med att sova. Det är trots allt det bästa som finns!

3 kommentarer:

Lilla Duktig sa...

Hej Puma.

Såg att du skulle vara med på 24-timamarsspinningen. Bra! Vet du om det finns något Stockholmsalternativ?

Ebba sa...

Härligt med morgonpromenad :) Älskar det! Bästa sättet att starta dagen på ;D Och med frukost såklart!

Puma sa...

Lilla Duktig:
Jag vet faktiskt inte. Om jag visste så skulle jag nog varit med i Sthlm istället... Vet bara att det finns en kortare version i Skåne.

Ebba:
I know! :-D