07 februari 2009

Checklista för lördag

1. Sovmorgon så länge jag vill
2. 120-minuterslångpass
3. Schlagertjejmiddag med vännerna

Ettan är redan avklarad. Jag låg i sängen till klockan 12. Långpasset borde inte vara så svårt att klara av. Det är bara att ge sig ut! Sist men inte minst är det tjejmiddagen. Det är svårt (och lite ohyfsat tycker jag) att gå bort på en middag och vara selektiv med maten. Men middagen avslutas med ostbricka och det passar ju mig!

8 kommentarer:

Stína sa...

Hej! Jag följer din blogg och blir riktigt inspirerad. En nyfiken fråga: jag ska själv kicka igång en "Biggest Loser"-tävling med en kompis och undrar hur ni räknar ut viktned-/uppgång i procent? På miniräknare, självfallet. Tack för en bra blogg!
Kram/ Stína

Anonym sa...

God morgon! Nästa fråga för dagen :).. Jag skriver också in på VK och jag undrar hur du brukar försöka hålla procenten mellan kolhydrat, fett och protein? Jag kör också enligt LCHF. Ha en skön 120min pass! (bloggar på VK som snyggfrida)

Susanna sa...

Åh schlagertjejmiddag låter underbart!

Snorkkis sa...

Livskvalité! Sovmorgon OCH långpass OCH schlagertjejmiddag - mycket goda val i mina öron. Man kan faktiskt få allt här i världen (nästan).

Puma sa...

Stina:
Kul att vi inspirerar! Eftersom jag och Karin väger olika mycket räknar vi viktnedgången i procent. T.ex. om jag startade på 73 kg och Karin på 63 kg så har ju hon gått ner mer i % även om vi båda går ner 1 kg. Var det svaret på din fråga eller var det själva ekvationen du var ute efter?

Frida:
:-) Jag har varit ganska generös och tillåtit mig själv 10% kolhydrater ibland. Men de har jag fått lite skäll från min PT för. Han vill helst inte att jag ska få i mig mer än 30g kolhydrat per dag (för att maximera fettförbränningen). Om jag har räknat rätt motsvarar det 7.5% kolhydrater om jag äter 1700kcal eller 6.5% om jag äter 2000kcal. Målsättningen för mig är därför 5%. Men det klarar jag bara ibland... hur tycker du LCHF funkar??

Susanna:
Jaa! Ska bli riktigt roligt!

Snorkfröken:
Ja det är receptet på en riktigt bra lördag!!

Stína sa...

Hej igen! Tack för ditt svar, som jag förstår till fullo, men det var mer ekvationen jag var ute efter :) Kram/Stína

Puma sa...

Stina:
aha. ok, säg att du väger 65 kilo. om du gått ner 1.4 kilo så har du gått ner 1.4/65=0.021538461... =2.15% nästa vecka blir startvikten 65-1.4=63.6 så då blir det den vikten du räknar från.

Stína sa...

Aha! Tack för hjälpen! Mvh/ Stína