01 februari 2009

Sön 1 feb: Snabb långsam träning

Revansch!

60 min morgonkondition

Eftersom Scandicgymmet stängde för tidigt igår för mitt tycke så tänkte jag ta revansch imorse. Jag skulle minsann vara där klockan 06.00! Det var jag också. Nästan. Jag kom bara dit 90 minuter efter utsatt tid och det får nog anses vara okej. Det var ju ändå träning före frukost (och jobb) och jag gick ju faktiskt inte och la mig förrän efter midnatt.

Det finns en stor platt-tv precis framför konditionsmaskinerna och jag hade planer på att titta på den. Tyvärr visas inte speciellt bra TV klockan 08.00 en söndagsmorgon. Mest barnprogram eller töntiga TV-serier. Så jag lyssnade på min Ipod. Jordin Sparks "No Air" snurrade runt i rätt många olika versioner. Om och om igen.

Och jag vet inte hur det hände men ganska snart hade jag gjort mina kilometrar på mitt löpband, och en stund på träningscykeln. Förmodligen hade inte huvudet vaknat ännu. För den där träningstimman kändes inte som särskilt många minutrar.

Imorgon är det dags för finalen av veckans Biggest Loser och som sig bör krävs en ordentlig sista träningsomgång innan. Precis som de kör i serien. Så vi får se vad jag hittar på ikväll. Något måste till - Coola K har säkert ett ess i rockärmen och även om jag går ner i vikt måste jag ner tillräckligt. Vad som är tillräckligt återstår att se, imorgon!

2 kommentarer:

Karin sa...

Visst kändes det lite speciellt att köra sin straffrunda? =) Bra där att vara uppe så tidigt en sönmorgon! Då sov jag... Men jag har tränat lite jag med idag. Ska bli spännande imorgon!

Anonym sa...

Lycka till imorrn! :)