02 februari 2009

Ola Lauritzson

Många bloggare är på bloggala men inte bloggaren Puma. Hon är på träff med Ola Lauritzson.

Gå ner i vikt - Olas samlade erfarenheter

Ola Lauritzson släpper ännu en bok om hur man ska hitta rätt i GI-djungeln ("Gå ner i vikt - mina samlade erfarenheter av GI-metoden") och jag var bjuden på träff med honom på Clarion Sign. Jag, min vän Söta Sanna, och ett gäng damer i respektabel ålder. En hel konferenssal fylldes till sista stol och efter att ha kikat i Olas nya bok tror jag nog att han fick med nästan allt i sitt långa föredrag. Man kan inte anklaga honom för att hålla igen på tipsen!

Jag och Söta Sanna skålar i Ramlösa.
Jag valde vatten för att snåla på kolhydraterna.
Sanna valde nog vatten för att hon föll för grupptrycket...

De har snygga handfat på toaletterna på Clarion Sign.
Problemet är att det är svårt att hitta till toaletterna...

Lika mycket som jag lyssnade till vad Ola Lauritzson sa. Lika mycket lyssnade jag till hur han sa det. Han är en riktigt bra talare faktiskt. En av de bästa jag lyssnat till. Hans kroppspråk, retoriken, den inbakade humorn... ja allt är så bra att han imponerar stort på mig. Och det händer inte så ofta.

GI är inte helt nytt för mig, och eftersom jag - liksom halva Sverige känns det som - redan har en eller två böcker hemma från Lauritzson så kände jag igen mycket av det han sa. Men en sak jag tar med mig är att jag måste sova mer! Jag sover alldeles för lite - men det är ju för att det finns så få timmar på dygnet. Men jag måste, måste, måste komma ihåg att även sömn har inverkan på hälsan (och vikten). Den andra saken jag tar med mig från kvällen är att Ola Lauritzson är mycket snyggare i verkligheten än på något av sina många omslag!

Jag och Ola.
Ola är snyggast i verkligheten.
Jag är snyggast på andra bilder...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag funderade på att åka ,men det är ju en bit mellan Lkp och Stockholm så det blev inte. Verkar ha varit se/hör värt iallfall av din beskrivning. Visst fick man inträde till Spa också...?

Anonym sa...

Fancy indeed! :) Fina bilder. Både du och Ola var riktigt snygga!

Håller med Ola om sömnen, jag är en riktig sjusovare. Har svårt för att träna om jag sovit mindre än 8 timmar. Helst vill jag sova så länge jag vill, men det kan man ju såklart inte alltid :)

Anna sa...

Bra poäng om sömnen. Just nu påverkar du faktiskt min sömn också, jag måste ju vara uppe för att se vem som vann veckans utmaning!! :)

Anonym sa...

lyckost dig som blev bjuden på träff med snyggingen. jag kanske också får skicka en inbjudan till dig, även om den bara kommer från mig i halmstad.

Anonym sa...

"Söta Sanna", jo man tackar...;-)