02 februari 2009

Who is the Biggest Loser? (vecka 3)

Med 1.5% viktnedgång är Coola K the Biggest Loser den här veckan. Jag har gått ner 1.2% och får därmed springa på 7 km på löpband och böta 50 kronor till vår spa-resa.


Resultat, vinnare per vecka, Biggest Loser:
v.1 Puma -3.5% - Nike +0.4%
v.2 Puma -1.3% - Nike -3.3%
v.3 Puma -1.2% - Nike -1.5%

Min vecka

Det var en jämn fight. Till slut handlade det bara om något enstaka hekto. Och hade jag vägt mig ikväll hade det nästan varit lika. Men vägningen sker ju på morgnarna och då var det Coola K som tappat mest. Man ja ä inte bitter...

Veckan som varit har varit ganska tråkig. Otroligt mycket jobb och annorlunda matintag. När man är hemma, eller gör sina egna måltider, kan man göra bättre val. När man är borta på mingel eller middag måste man anpassa sig. På fredagskvällen åt jag jäkligt mycket parmaskinka och oliver till middag (och ett glas bubbel - oops). I lördagskväll åt 2 matskedar skagenröra och en oxfilé. Alla andra åt tillbehören också. Rostat bröd med någon form av twist och potatiskaka och någon liten morotsbakelse. Men inte jag. Istället för de sämsta valen försökte jag göra det näst sämsta valet. Så det blev inte så mycket mat. Och inte så mycket fett, vilket märktes för jag gick och la mig hungrig.

Träningsmässigt har jag inte haft en enda pulstopp. Jag har vandrat i sextiotillsjuttioprocentavmaxträsket. Men nu är det andra bullar. Jag ser verkligen fram emot den kommande veckans högintensiva träning och det finns även andra saker jag försöker ändra på. Som att dricka mer vatten till exempel. Och sova mer. Och att äta lite oftare. -1.2% i tappad vikt är riktigt bra, och jag försöker att tänka bort tanken att jag vill ha högre siffror för jag vet ju att det inte är sunt. Egentligen. Men den snabba viktminskningen lockar väldigt mycket. Tyvärr.

Jag har inte träffat Grabben på en vecka nu. Nästa gång vi ses är om en och en halv vecka. Målsättningen är att han ska se mig under solglasögonnivå. Ni vet, den där gränsen jag nådde i våras då jag belönade mig själv med ett par snygga Alexander McQueenglasögon som kostade multum. Den gränsen ska bli rolig att nå. Vägen dit känns mest som en transportsträcka eftersom jag varit där ganska nyligen. Så fort jag kommer unden den viktnivån kommer varje tappat hekto att kännas som om jag vunnit en slant på lotto!

PS. Veckofinaler och straff i all ära, vi har fortfarande inte kommit på vad vinnaren av hela Biggest Loser ska få - alltså den som gått ner mest i vikt i juni. Har ni några förslag? DS.

13 kommentarer:

Anna sa...

Nu kan jag sova när resultatet har kommit! :) Höga siffror, congrats! Jag blir typ hungrig när jag läser om din oxfilé och skagenröra. En kräftröra väntar på mig i kylen till frukost, så bäst att sova nu. Kräftröra med ägg. Såklart. Vem kan inte älska ägg med den här kosten...? Och du, alla de där procenten kallar jag nog snabbt resultat, huh?!

Sofy sa...

Grymt Puma, grymt!

Ska fundera kring priset lite till, jag vet dock ett pris som jag tycker du borde ha hämtat redan ikväll. Inne hos mig förstår du mer! Kram

Anonym sa...

Du får komma igen nästa vecka! Du kanske har byggt mycket muskler och därför inte gått ner så mkt;-) det brukar jag intala mig när vågen verkar ha "stoppat".

Anonym sa...

Du har väl spanat in min blogg och läst vem jag träffat och intervjuat va? =)

Anonym sa...

Det går ju stabilt neråt! :)

Förslag på vinst.. hmm.. Jag är inte så bra på att komma på såntdär, speciellt inte när det ska vara någit träningsrelaterat.. :P

Puma sa...

Anna:
Sov så gott och hoppas kräftröran smakar bra. Och visst är resultatet bra, men inte bäst. Haha...

Sofy:
It is like it is. Har inte så mycket mer att säga. Blir rätt trött på "folk" men är otroligt glad att vi alla hittat varandra!

Alexandra:
Ja den förklaringen hade varir rimlig om jag styrketränat som en dåre. Men det har jag inte. Men -1.2% är dock riktigt bra, bara inte bäst.

Sporty:
Självfallet. :-) Superskoj!!!!!! Kul att du slog henne i dipstävlingen också! När får vi se dig i liknande program här hemma?

Dessi:
Japp. Men jag vill att det ska gå snbbre!!! haha.

Susanna sa...

Kul att det går så bra! Och jag vet inte om jag inbillar mig, men jag tycker att det redan syns att du tapppat en del.

Em Löfgren sa...

riktigt riktigt duktigt!! en toppen vecka av er båda!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Bra jobbat tjejen! Bara att bita i och tugga på!

kramar /Nilla

Anonym sa...

Åhhh... Hopplöst när man inte får ses så ofta... Lider med dig! Jag har 2.5 veckor kvar. Suck o stön!

Anna (Orka mera) sa...

Bra jobbat tjejen! Kämpa på :)

Anonym sa...

duktigt duktigt

Slow-Eva sa...

Vad duktiga ni är!
Vad jobbigt att vara ifrån grabben så länge. men det blir ju roligt att ses sen i alla fall. Under solbrillenivå förstås :)