21 april 2007

Fre 20 apr: Viktigaste träningen

Idag har jag sysselsatt mig med den viktigaste träningen...

Viktigt

...idag har jag vilat! Det var nog ganska välbehövligt. Träning är nedbrytande för musklerna och det är just under vilan som de har chans att bygga upp sig. Ofta brukar man säga att det viktigaste för en idrottare är just vilan... så fy fn vad jag kommer bli bra nu när jag vilar!

(Jag har fortfarande träningsvärk på baksidan av låren...)


3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med vila när man verkligen känner för det! Är ju själv tvingad att vila på grund av inflammationen i höften/musklerna på baksidan av låret upp mot höften. Tror du att det är skadligt att gå lite promenader? Kommer ju börja klättra på väggarna här hemma snart! :D Och bild på dom andra skorna kommer, ska bara hitta kameran i allt stök här hemma, håller på att renovera mitt rum. :)

Em Löfgren sa...

hej!! du har en kanonfin blogg! kan jag bara får fråga hur du fick in bilden däruppe? den vägrar publicera min bild där...

Anonym sa...

Så sant att vilan nästan är det viktigaste i hela träningen...
Jag höll ju på med tävlingsaerobics fram till förra sommaren, då jag bestämde mig för att sluta tävla. Därmed har jag också skurit ned min träningsdos en del... och shit vad mycket bättre allt går helt plötsligt.
Jag får helt annan effekt av träningen sedan jag börjat ge kroppen chansen att hämta sig ordentligt mellan passen.

Varför ska det vara så svårt att fatta det? Varför tror man alltid att ju mer man tränar, desto bättre blir det?

Tack för dina kommentarer på min blogg, jag blir lika glad varje gång!