20 april 2007

Kvällstidningsträning

Aftonbladet har invigt våren på riktigt och skriver idag en massa om vårträning på siten.

Bästa joggingen

Aftonbladet har sammanställt läsarnas joggingtips (på olika orter i Sverige) och bjuder på dem i listformat (plus tipsforum). Man behöver tydligen inte vara särskilt kunnig för att jobba på Aftonbladet för här finns både flertalet stavfel och minimalt med efterforskning. Som ett tips finns till exempel "Milspåret", och var i Stockholm det finns ett vederatget milspår har då jag ingening aning om. Men som sagt, det är alltid bra med listor (faktum är att just ordet lista är det som används flitigast på kvällstidningarnas löpsedlar - just för att det säljer. Inte för att det har någonting med träning att göra, men ibland kan det vara roligt med lite värdelöst vetande)...

Vinna PT

Dessutom kan man vinna en PT! Jag har redan gett mig in i tävlingen och kontrollräknade mina max 20 ord sjutton gånger innan jag skickade in bidraget.

Träningsschema

Som grädde på moset kan man läsa/spara/skriva ut/plugga in ett träningsschema (både kondition och styrka) på fyra veckor som PT:n lagt upp. Det är ganska bra, traditionella övningar som funkar utan gym. Passar väldigt bra som kom-ihåg-dokument när man ska ut på resa faktiskt för även om man vet att det finns styrkeövningar så att det räcker och blir över, så brukar jag aldrig komma ihåg dem när jag väl behöver dem.

Inga kommentarer: