15 april 2007

Sol och sommar?

Idag har det varit sol och sommar för hela slanten!

Söndagsstroll!

Imorse sysselsatte jag mig med den delikata aktiviteten att inte göra någonting alls. Det var härligt! Medan grabbhalvan var ute på sitt långpass med löparklubben och jag gick och funderade på vad jag skulle göra med min gigantiska skoskavsblåsa på sidan av foten, så gick tiden alldeles av sig självt. Fram på eftermiddagen bestämde vi oss för att ta en liten promenad till vackra Vinterviken. Med tanke på mina sargade fötter och grabbens tjugoåttakilometertrötta ben, så blev det blev mer av en lång "stroll" än något annat.



Det var som om sommaren (i alla fall tillfälligt) fullkomligen exploderat! Överallt låg avklädda människor på filtar på just nykläckta gräsmattor, och vinterstängda bryggcaféer stod öppna som om de aldrig gjort något annat. Det kändes rätt så konstigt att det varit snöstorm här för bara en vecka sedan!



Det här med cykeln...

Cykelringen har annonserat om rea (med en massa rabatt) men när jag tittade in i deras butik på Hornsgatan fanns där bara tråkiga cyklar. Eller superhojjar för runt 10 000 kronor. Annars såg det rätt så tunt ut på cykelfronten, men desto mer människor. Men det är klart, det är nog fler än jag som vill köpa cykel på en ultrasolig söndag! När jag kom hem kollade jag in Blocket, och hittade en finfin mountainbike (helt ny) för 1150 kr. Vilket klipp tänkte jag, och mailade snabbt säljaren. Men fick alldeles nyss svaret att cykeln såldes för bara en timma sedan. Sicken osis!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag läste söndags-troll... *S* Tänkte vad 17 är det?! Är nog bäst jag tar en dusch nu så jag vaknar till... ;)