20 april 2007

Mera löpning

Löparfrossan tar aldrig slut...

SATS-loppet

Det har gått inflation i löp- och motionstävlingar och alla, från löparklubbar till ung företagsamhet på gymnasieskolor och snabbmatsställen som Mc Donalds, anordnar lopp. Sist ut är SATS som satsar på "en skööön joggingtur" som kommer att gå mellan olika träningscenter. Mer info kommer att ges den 2 maj (det finns tid att träna med andra ord!).


Ok, nu ska jag sluta skriva om löpning...

3 kommentarer:

Sporty Spice sa...

Önskar att jag kunde lära mig att gilla löpträning. Ser framför mig hur jag flyger fram över stock och sten, spurtar på stranden och lägger mil efter mil bakom mig på landsvägen. Men icke. Jag tycker att det är tråååkigt. Kan bero på att mina knän säger ifrån och det aldrig är kul att träna när det gör ont. Crosstrainerna och min nya Trek får fortsätta vara mina favoriter.

Anonym sa...

älskar att du skriver om löpning!!! men har en hela annan fråga, skulle du rekommendera viktklubb? och sen om du kan förklara var "crosstrainer" är??

Sporty Spice sa...

Eftersom att jag just skrev om crosstrainers kan jag passa på att förklara. Det är som en "trappmaskin" fast fotplattorna rör sig runt och inte bara upp och ner plus att armarna jobbar eftersom att man för dem fram och tillbaka och därför ökar förbränningen något. Skonsam för knäna. Sök på "cross trainer" på Google bilder så ser du hur den ser ut.