23 september 2007

Jobbjobbjobbjobb...

Jag har jobbat konstant i fyra dagar nu. Förutom igår kväll då jag sov 14 timmar.

Veckan som var...

Snart ska jag tillbaka till jobbet igen. Då är det hela avklarat. Avslutat. Finito. Ja, till nästa gång det vill säga - i slutet av januari. Det är faktiskt jäkligt snart. Vad det är jag pratar om? Mässan för Klockor & Smycken som jag är PR-ansvarig för...

Jag har inte ens hunnit tänka träning sedan TdF-passet i onsdag. I torsdags hade jag femtioelva saker att göra och gick och la mig klockan 02.00 (i en hotellsäng). Men jag var så speedad att jag inte kunde sova och lite drygt en timma senare, klockan 04.00 gick jag upp för att förbereda innan vi tog emot TV4 klockan 05.00.

Det var skönt att det inte var jag som var tvungen att stå framför kameran och prata. Jag var väldigt nöjd med min plats bakom kameran. Dessutom tyckte jag att vår representant som pratade om smyckes- och klocktrender skötte sig bra mycket bättre än reportern och kameramannen (ni som såg inslaget runt 06.45 i fredags morse vet nog vad jag pratar om).

Och så gick det i ett. Journalister, intervjuer (t.ex. sidan 3 i lördagens Metro) och all annan ruljans åt upp alla timmar på dygnet och helt plötsligt var det lördag kl 17.00 och äntligen fick jag sova i min egen säng. Jag sov 14 timmar i sträck. Men snart ska jag ut till mässan igen för att ta hem allt det som jag tagit dit...

Veckan som kommer

Kommande vecka ska jag verkligen njuta av träningen. I och med att mässveckan är över har en bautasten lyfts från mina axlar.

Jag ska styrketräna, löpträna (mitt mål på 40 km förra veckan gick åt skogen. Jag sprang 0 km. Haha) och spinna - just nu känner jag väldigt mycket för ett Michelpass så jag ska försöka boka in mig på någon av hans spinningklasser.

Kanske kanske blir det en sväng ner till Halmstad helgen som kommer och då blir det springa av. Yey.

6 kommentarer:

Terese sa...

Trevligt att ha dig tillbaks igen i bloggvärlden :-) Och grattis till din lyckade insats.

Prralin sa...

Det låter som att allt jobbande gått bra iaf - men sååå skönt att det är över o att stenen lyfts från dina axlar! Hoppas du får en riktigt härlig träningsvecka nästa vecka, ser redan fram emot dina inlägg!

Anonym sa...

spännande =) ska kolla efter lördagens metro!

Anonym sa...

Ja, jag är också otroligt sugen på michelpass! Vet du vart han har någonstans i veckan? :)
Hoppas du får en härlig träningsvecka nu!

House Of .... sa...

Grattis till väl utfört arbete då! =) Undrade just vart du smitit;)

Anonym sa...

Bra jobbat!! :) Kul att du är tillbaka och bloggar, har saknat dina inlägg. ;)