24 september 2007

Mån 24 sep: 12 km i motvind

Varför blåser det alltid motvind vilket håll man än springer?

12 km

Jag sprang rundan om Hammarby Sjöstad ikväll. Tillsammans med halva Stockholm. Och i konstant motvind.


Det var mycket folk ute som sprang. Lite överraskande. Visst, vädret var fint, men ändå förvånande - det blåser ju och är kallt!

Om man ser till antalet joggande skulle det lika gärna kunna ha varit en sju tusan till vårkväll ikväll. Extra överraskande var det att det var så många tjejer som var ute. Det kryllade av dem (oss!)! Kul!


Hammarby Sjöstadsrundan är skön och flack. De uppförsbackar som finns märks knappt och det är ett snabbt underlag. Me like. Jag ska lägga till den till mina favoriter. Det var 12 sköna kilometrar.

Soffan hägrar

Nu ska jag slänga mig i soffan, kolla Idol (kolla på Sam snarare...) och sedan kika på Victoria Beckham. Sedan väntar sängen - för jag är fortfarande sjukt jäkla trött.

3 kommentarer:

Mjölksyra sa...

Så härligt det låter att bara springa sådär långt!!!

Terese sa...

Jag gillade Sam också! Tyvärr så somnade jag efter halva Victoria Beckham-dokumentären. Det är farligt att ligga i sängen och kolla på tv! Men det fick bli så eftersom Glenn skulle se på derbyt inne i vardagsrummet.

Anonym sa...

Alltså, seriöst: Det känns som om Victoria Beckham bara driver med oss, att hon är typ 30 gånger smartare än vad hon vill ge intryck av. Jag gillade bruden, hon har glimten i ögat och humor!
Och för övrigt är Sam en blek skugga i förhållande till Daniel, den fina skånskan och överarmarna till trots.