24 september 2007

Vill ha: Asics spinningskor

Det är dags för nya spinningskor.

Asics

Jag tycker det är svårt med spinningskor. Vet liksom inte vad jag ska leta efter. Vilka kvaliteter en bra spinningsko ska ha.

De Shimanoskor som jag har nu är ok (förutom att mina tår ibland somnar under passet...). Mest är de ok för att jag inte testat något som är bättre och därför inte vet vilken skillnad ett par riktigt bra spinningskor kan göra. För jag tar ändå för givet att det gör skillnad.

Helst skulle jag vilja ha ett par skor som ser fräcka ut. Med lite färg och så. Eller så vill jag ha ett par snygga, sofistikerade helt i svart. Som dessa från Asics:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har du funderat på Northwave? Har dom själv och även om det par jag kör med nu är inköpta för drygt två år sedan ser dom fortfarande, och känns, som helt nya. Fantastiska skor!!

Du hittar hemsidan här.

Puma sa...

Tack för kommentaren Fredrik. Surfade genast in på Northwave. Fy fasen vilka snygga skor!!! Köps de bäst via siten eller hos åf i Sverige? Och... vilken modell rekommenderar du som "expert"?

Anonym sa...

Haha, ja någon expert är jag inte direkt men oftast räcker en basmodell alldeles ypperligt. Har själv en äldre version av den här skon, och det är en ofantlig skillnad (natt vs dag) på riktiga cykelskor jämfört med de typerna man hittar på exempelvis InterSport eller liknande ställen.

Vilka åf dom har i Sverige vet jag inte då jag bara känner till en återförsäljare just här i Umeå där jag bor (lokal butik), men säkert finns det i hela Sverige. Går nog att kontakta dom via hemsidan och få reda på det, eller i "värsta" fall beställa via hemsidan. Fördelen är ju om man alltid kan prova skorna först trots allt.

Anonym sa...

ja, nya spinningskor skulle jag också behövs snart. hoppas på att jag får ett par på nike konventet i februari. annars får jag köpa ett par sen =) lycka till i jakten!