30 oktober 2007

Ingen jogg imorse!

Klockan ringde svinigt tidigt imorse med. Men jag gick inte upp.

Morgonen


Imorse blev det ingen jogg. Även fast jag varit ambitiös nog att ställa klockan. Jag hade inte nog med vilja. Främst berodde det nog på att det faktiskt inte stod inpräntat i mitt träningsschema att jag skulle upp och jogga (träningsplanering och träningsfokus är oerhört viktigt för mig - jag är dålig på att spontanträna). Men det berodde också på färre timmars sömn än igår natt, eftersom grabben satt uppe sent och jobbade på ett fyrverkeriprogram som ska skjutas på ett glitzy bröllop om någon vecka.

Istället gick jag upp någon timme senare. Försökte fixa mig fin i håret (vilket är i stort sett omöjligt eftersom min slingor fått växa fritt sedan augusti!!!) men blev trots alla fösök platt och glåmig när jag gick ut i duggregnet. Min iver att verka glamorös var tillägnad en visning på NK:s juvelsalong imorse. Bland guld och diamanter stod jag och smuttade rosa champagne, klockan halv nio på morgonen, tillsammans med min gigantiska träningsväska och utväxta slingor. Men så sa också den (vackert glamorösa) smyckesdesignern att kontraster är inne.

Syns det att jag gillar träning?

Folk tror inte att jag är en ihärdig motionär. Det syns ju inte direkt på mig. Inga rutor. Inga wow-biceps. Inga millopp på 47 minuter.

Men, kanske kan man lista ut det efter en blick på mitt diskställ (inte för att jag brukar visa det offentligt...). Här står ett lass vattenflaskor och torkar.

2 kommentarer:

Slow-Eva sa...

Det viktigaste är ju att man själv vet. Och diskstället ;)

Idag SKA det bli ett löppass!

Anonym sa...

Oooh, jag minns det där. Jag hade alltid några små tecken runt mig. En gainomax, 4 lunchbyttor med olika innehåll osv =)

Jaaa, det vore så härligt att komma under 80, jag är så trött på det här extra lasset nu.
Tack för motivationen! =)