29 april 2008

Tis 29 apr (forts.): Smart löpning

Det finns något citat om att man blir dum i huvudet av löpning. Jag blir däremot smart, jag springer nämligen med Studio Ett i öronen.

Dubbelsmart

I slutet av ett långpass känns min mentala förmåga ganska mossig. När jag sprang det där 6-timmarsloppet hade jag efter några timmar svårt för att lägga ihop ett och ett. Svårt att räkna ut hur många varv jag hade kvar för att klara av mitt mål. Kanske känner ni igen er... eller så funkar ni annorlunda.

Hur som helst, jag är ett fan av P1. Det har jag erkänt förut. Jag gillar Ring P1 som sänds på morgonen (mest för att jag förundras hur människor tycker och tänker) och jag gillar Studio Ett. När jag lyssnar på Studio Ett får jag pejl på läget. Det ger lite samma känsla som att verkligen läsa DN eller SvD och inte bara skumma igenom rubrikerna.

Slå ihop lite Studio Ett och löpning hem från jobbet och ni förstår att man tycker man är värd en hel jäkla princesstårta för att man är så förbannat duktig. Men inte jag. Nej, jag får snällt äta kyckling och tre hackade tomater och min vanliga avokado ikväll. Fast... i övermorgon får jag dricka mitt älskade 6950 igen. På vägen hem under min runda från jobbet stannade jag till på Systemet, snorig och svettig och köpte med mig några nya flaskor.

Puma med sin last - i dubbel bemärkelse.
Systempåsar med 4 enheter 6950, och övrig packningslast i form av ryggsäck.


Apropå rundan. Jag försökte hitta en ny omväg hem från jobbet så det blev två tredjedels varv runt Kungsholmen och sedan Västerbron. Blev knappa 8 kilometrar. Mätte med Gmap och glömde ange kilometrar istället för english så jag undrade hur sjutton det kunde stämma när det stod att jag bara sprungit 4.7... men det var ju 4.7 miles som menades.

8 kommentarer:

Susanna sa...

Är det SÅ gott alltså, det där vinet? Kanske skulle inhandla och avnjuta det imorgon då, det är ju ändå valborg. Hm. Väldigt bra (eller farligt) att du skrivit artikelnumret så det blir lätt att hitta.

Tror du de har vinet på restaurangen vi ska till på lördag kanske ;)

Ebba sa...

Härligt tränat idag Puma! :) Klart du ska ha lite vin till helgen, imorgon är det ju sista april.

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Ja me, ja me! i övermorgon skall det avsmakas *garvar*

Unknown sa...

Du sprang inte med den klirrande påsen hoppas jag...? ;)

Anonym sa...

heeej.. det är så att jag ska ta lämna detta snöiga norrland för stockholm nästa helg. det är där du bor va?? :) tänkte om du har tips på vart det finns något riktigt bra spinningpass?? & annan träning också för den delen..

Puma sa...

Susanne:
Jaaa det är det! 99 spänn. Italienskt! Tyvärr har de nog inte det på restaurangen, dumt va!

Ebba:
Ja det tycker jag med! :)

Nilla:
Ska blir kul med din recension!

Mialena:
Haha näää, gick då. Faktiskt.

Malin:
Jag tränar på SATS och tycker att Zenith (Mäster Samuelsgatan) är störst, bäst och vackrast!! Fast de har nog inte bäst spinningsal. Allra bäst är Hötorget, även om fläktarna inte alltid funkar, men det är bara bäst när det är riktigt fullt med folk, så Zenith funkar nästan bäst på helgerna. :-) På helgerna kör en tjej som heter Lina spinningpass på Zenit. Jag tycker hon är ok medan andra tycker hon är toppen. Jessica kör lördagspasset på Hötorget och hon är också ganska bra trots att det var ett tag sedan jag var på hennes klasser. Är du här på fredag morgon kör Spark i baken-Terese!!

tenah sa...

Hej. Längesen jag var inne på din blogg men alltid lika kul när man hittar tillbaka hit=)
Ser din karta och försöker lista ut om du bor i närheten av Alvik typ Kristineberg för isåfall är vi nästan grannar=) Vore ju rätt skoj isåfall.

Ha det fint/ tenah

Puma sa...

Tenah:
Kul att du tittar förbi lite nu och då. Bor inte jättelångt från Alvik, vid Zinkensdamm ungefär (okej då, det kunde ju varit närmare...)