27 maj 2008

Kläder att springa i

Jag har shoppat.

Outfit

Jag har varit på Cykloteket. Jag vill börja cykla! Det finns en hel uppsjö med snygga kläder på Cykloteket. Jag shoppade loss även om jag inte har någon cykel.

Jag har varit på jakt efter en funktionströja med fickor och krage och fick tips från er om både Cykloteket och märket "Gore". Så nu sitter jag hemma i soffan med en Goretröja för 660 kronor. Den är röd och svart. Kändes lite roligare än svart och grå som modellen också fanns i. Jag försökte välja något sånär lågmälda färger även om det fanns kläder i både neon och alla regnbågens färger på en och samma gång. Min till utseendet väldigt ordinära tröja har krage och blixtlås och är lagom luftig och går längre ner än till naveln. Jag hoppas jag ska bli nöjd!

Tröjan ser inte mycket ut för världen.
Just nu är det precis så jag vill ha det.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Aha, nu ser jag vad jag ska leta efter för tröja på lördag!

Och vad gäller mina knän så måste jag nog börja sitta på huk mer. Synd att det är så obekvämt bara!

House Of .... sa...

jag förstår att detta är lite svårt att svara på, men har du en aning om hur fort du springer typ? och hur dags startar du? så man har lite koll när du borde dyka upp på olika ställen? ;)

Magda Gad sa...

visst är det roligt i cykelaffärer? massa roliga funktionella kläder och prylar! tror stenhårt på tröjan. snygg färg också. bra val puma!

Anonym sa...

Snygg tröja!

Jag har hittat en skitsnygg cykeljacka från Pearl Izumi som jag bara måste ha. Den har avtagbara ärmar, smart ficka i ryggen och lite längre där bak så man slipper visa "sparbössan" när man ligger på styret. =)

Katarina M-I sa...

Det är ANDRA gången du skriver att du vill börja cykla. Vad ska vi ge dig? 1 månad? Jag tippar på att du snart har en cykel. Men jag säger bara VARNING, det finns hur mycket coolt som helst att handla:)

Go for it! Kalasbra kombo med löpning.

Slow-Eva sa...

Du verkar vara laddad nu. Har koll på tröjor, musik och kolhydrater. Jag tror det kommer gå skitbra för dig! Hejaheja!

Anonym sa...

Helt okej tröja! Tack för länken. Jag hittade en CYKEL som jag vill ha! :)