12 maj 2008

Mån 12 maj: Biceps och bröst på lunchen

I love effektiv träning!

Lunchträning

Jag var ensam på jobbgymmet vid lunch. Då är jag ruskigt effektiv. Lite för effektiv. Jag undrar liksom hur jag kunnat göra det jag skulle gjort på bara 15 minuter. Ska det inte ta lite längre tid?

Bicepscurls med stång och hammercurls avverkades i en ruskig fart. Det är svårt att känna den riktiga kontakten med muskeln även om den tar slut snabbt. Men någon svidande mjölksyra känns aldrig av.

Bröstmuskelträning ger mig däremot perfekt känsla. Jag riktigt känner hur träningsvärken utvecklas redan när jag utför mina bröstpressar och flyes med hantel.

Jag har med mig löparkläderna till jobbet. Planen var att springa hem, 5 kilometer snabbdistans, men nu blir det förmodligen en sväng till Ikea då jag plötsligt blivit med bil och sedan en joggingturpå Lidingö för att fånga lite sol men undvika blåsiga raksträckor.

4 kommentarer:

Anonym sa...

oj, tränade du på lunchen också!?

Leia sa...

Hej Puma!
Tack för all din inspiration! Jag kan inte hålla mig så nu har jag börjat blogga igen (nyare layout och lite namnändring).
Tack för allt du delar med dig!
Kram
Leia

Magda Gad sa...

Testa tyngre vikt på bicepscurlen och fokusera på att hålla emot på vägen ner, sakta sakta ska det går, men stanna innan du sträckt ut armarna helt och försök sen explodera upp, fast inte ändå upp för i den positionen vilar du.
Tänk även på att armbågarna ska vara något framför kroppen, och att axlarna ska vara sänkta.
Sen får du nog pump och mjölksyra ska du se, lycka till! :)

Magda Gad sa...

Hej igen!
Har svarat på din fråga i min blogg, men det är svårt med ord, skulle behöva en filmsnutt ;)
Lite mer om gymträning finns i ett tidigare inlägg som heter "Jag kan inte få en biceps".
Lycka nu till med biccarna och med träningen!