18 juni 2008

Coca Cola med vitaminer

Ville man träffa brudar som bloggar var det till Berns man skulle gå.Och så några av dem en gång till med en Puma i mitten.

Functional lifestyle

Sporty totaldissade det. Men var några andra som gick. Ja, på Coca Colas event på Berns med tema funktional lifestyle. Vad begreppet functional lifestyle handlar om är högst individuellt. För en av deltagarna på eventet handlade det om att ha ett läppstift med inbyggd lampa (och spegel) så att man kan sminka sig i nattmörker medan Felicitas ropade ut att det också kunde vara sportkläder med olika funktioner (typ Nike +). Bästa exemplet på functional lifestyle gav Terese när hon i en panel på ett podium tipsade om att sitta på en pilatesboll istället för stol framför datorn. Något som även inredningsstylisten Isabelle Halling tidigare tipsat om i något inredningsprogram i våras. Functional lifestyle är hett, vilket Coca Colas ambassadörer ivrigt påpekade.

Jag blev förvånad när näringsfysiologen Anki Sundin pratade sig varm om drycken under en lång stund i början av eventet. Tycker hon verkligen att Coca Cola med vitaminer och grönt te är bra... eller är hon köpt?

Jag har inte läst så noga på baksidan av burkarna, men ska man ändå dricka en Cola Light kan man ju köpa en av de nya sorterna. Jag gillade varianten med grönt te bäst, den smakade lite annorlunda. Vitaminsorten smakade inget särskilt men kanske kunde man ana sig till en smak av citron.

5 kommentarer:

Andréa sa...

Ja det låter onekligen lite konstigt att en näringsfysiolog talar sig varm om dem.. inte för att det är farligt att drick läsk ibland men ändå..

Låter som ett kul event trots att jag är lite skeptisk till hela grejjen! Jag menar, det är ju alltid trevligt med gratismat och goddiebag :D

Puma sa...

ja man får ta det för vad det är och inte köpa allting rakt av...

grabben sa...

som vanligt, "the original is the best"

Susanna sa...

Lite märkligt event, men kul att det var så många "kändisar" där!

För övrigt måste jag tillägga att du är sjukt snygg på bilden (och i verkligheten också såklart). Du riktigt strålar :)

NGruppen sa...

Mitt syfte var att ge en neutral bild av berikade livsmedel i allmänhet. Den nya läsken är ett alternativ till andra, liknande drycker - ingen ersättning för mat eller vanligt kranvatten.
Trevlig midsommar! Hälsningar Anki Sundin