17 juni 2008

Ilsken och arg och trött och slut

Finns det något som gör en tröttare än ilska? Ja det skulle vara intervaller då.

Crash boom bang

Mina underbara träningsplaner totalhavererade i eftermiddags. Jag såg fram emot att inte behöva stressa till SATS Tulegatan. Jag hade ju en hel timme på mig att ta mig dit från jobbets slut. Jag skulle köra 30 härligt underbara korta men tokjobbiga minutrar på spinningcykel. Sedan skulle jag tillverka mitt eget snabbcorepass eftersom jag hellre pusslar ihop egna övningar för att trimma degmagen. Och efter det, som kronan på verket, skulle jag utmana mig själv på ett PT-cirkelpass tillsammans med Nilla.

Men en fotografering på jobbet kom i vägen och förstörde tidsplanen med ett gigantiskt brak. Själva plåtningen är inte förrän imorgon men det ska riggas och stylas och fixas och vi meckade med ljuset i 4 timmar. När jag jobbat över några timmar var jag faktiskt inte så arg. Jag vet med mig att jag har förhandlat mig till bra arbetstider på detta konsultuppdrag som kräver sina undantag. Dessutom betyder övertidstimmar övertidspengar.

När jag kom hem möttes jag av en trappuppgång med 9 barnvagnar varav hälften står parkerade mitt framför min dörr. Det var nog det som egentligen gjorde mig ilsken och arg och trött och slut. Så fort jag bara samlat mina argument ska jag skriva ett fint brev till bostadsrättsföreningens styrelse. Jag tycker om barn och jag tycker att det ska finnas ett bra ställa att parkera barnvagnar på. Men inte i portar eller trappuppgångar. Det är förbjudet och det är livsfarligt.

Utsikt från min lägenhet

Jag är lite för arg och därmed lite för trött för att ge mig ut och springa. Jag gör mig själv en otjänst genom att projicera min ilska åt fel håll istället för att göra något konstruktivt av den. Som ett backpass till exempel. Det hade varit jäkligt konstruktivt. Jag får se om energinivåerna stiger. Om regnet tar vid igen kanske jag ger mig ut på ett agressionspass. Ja, du läste rätt: om regnet tar vid. Det finns inget bättre än att springa i regn. Speciellt när man är lite småilsk!

5 kommentarer:

Sofy sa...

Det är faktiskt både förbjudet och livsfarligt. I'm on your side! hoppas du kommer iväg, men jag vill inte ha mer regn. Vädret funkar att springa i, särskilt i backar. Kram

Anonym sa...

jävla idioter. kanske ska ställa annan skit utanför deras dörrar!

Cizzi sa...

vad är det med folk och barnvagnar? tror de att de får göra som de vill bara för att de släpar runt på en sån? nej vetduvad.Du får skälla på dem ordentligt!

Löpning & Livet sa...

hemma hos mig brukar det ifta stå en barnvagn i cykelförådet. Den skulle gärna fått stå där om det inte vore för att alla cyklar inte får plats och man måste ställa sin cykel bakom nån annans. sen när man ska hämta sin cykel har denna nån annan blivt arg för att min cykel stått ivägen och "råkat" välta min cykel. Ungefär. Bygg barnvagnsföråd!! Så nu blev jag av med lite ilska :D

MarathonMia sa...

Det är nog första gången jag läser att du är ilsken... med 9 barnvagnar utanför din dörr hade jag nästan förväntat mig att du skulle göra en utmaning av det... typ hinderbana.

Men man måste få vara ilsken och sur ibland också.