18 juni 2008

Superfoods

Övertid på jobbet ger stora cravings!

Det jag vill ha det köper jag

Jag gick till jobbet rekordtidigt imorse. Eller gick och gick. Jag åkte buss. En intensiv förmiddag väntare. Sedan blev det 2 timmar lunch på Berns vilket var generöst med tid för att vara lunchpaus men det spelade ingen roll för jobbet höll mig kvar till sent, sent på eftermiddagen.

När jag kom hem var jag trött och hungrig och det stod fortfarande lika många barnvagnar i min trappuppgång (idag även en dubbelvagn...). Jag drabbades av stora cravingssuget och följde drömmarna till Konsum. Jag tänkte minsann köpa precis det jag ville, kosta vad det kosta vill:

  • Tunna skivor med rökt lax
  • Färska laxfiléer
  • 1 liter jordgubbar
  • Ekologiska ägg från frigående höns som får leka utomhus
  • Keso
  • Dushcréme

Superfoods är matvaror med bra näringsinnehåll. Bra näringsinnehåll hade i stort sett allt i min nedbrytbara shoppingpåse. Ja, kanske inte duschcrémen då (den var dyr ändå)... och keson? Nja. Keso är visserligen bra men en ren och skär superfood är det nog inte. Men keso är gott till allt det andra som är super på alla sätt.

Middagen idag bestod av några tunna riskakor med rökt lax och keso och så några ägg till. Jag hade ju tidigare grundat med den där proteinshaken som tydligen inte är optimal för mig (men oj så god!).

3 kommentarer:

Sofy sa...

Mums!!!

Du tjejen, måste säga det. Har kollat på bilder hos Jane och nu syns det enorm (ENORM!) skillnad från när vi sågs första gången. Jag snackar naturligtvis om vikten. Vilken resa du startat! Glad för din skull!

Kram

gullfot sa...

Jordgubbar är definitivt superfoods! :-)

Ebba sa...

Mmm, din korg var inte dålig alls =)