18 juni 2008

Ett riktigt svårt beslut

Under hela veckan har jag har vridit och vänt på ett beslut jag ännu inte kunnat fatta. Ska jag åka ner till Halmstad under midsommarhelgen (d.v.s. imorgon) eller ska jag stanna i Stockholm. Jag har funderat, jag har vägt fördelar, jag har letat magkänsla och jag har kollat SMHI. Oavsett vilken ände av landet blir så kommer helgen snarare bestå av superträning än midsommartårta (däremot kommer jag äta många jordgubbar). Fredrika planerar nämligen intensivträningshelg på Sveriges riviera (grabbens tjat om att Halmstad är sååå fantastiskt har smittat av sig på mig) till helgen, medan Coola Karin (och kanske Funrun?) springer 54 km med Team Fakta i Stockholm på söndagen. För egen del verkar beslutet omöjligt. Jag måste nog våndas lite till och sova på saken till imorgon bitti.

9 kommentarer:

Anonym sa...

men ultraträningen här i stan är inte förrän den 6 juli! Fast jag ska träna ändå, inga groddanser för mig!

Puma sa...

det är en nu på söndag också. lyxigt värre!

Anonym sa...

usch vad jobbigt att välja, när man vill ha båda! Jag får cykla till midsommarstången om jag ska få in min träning. Men det är i alla fall 8 mil så det får duga. Fast hade gärna cyklat dubbelt...

gullfot sa...

Ha ha, teamfakta är nog roligare än jag, men vad det än blir, blir det kul! :-) (Och ses vi inte nu, ses vi snart än då, ja?) KRAM och ring/messa när du är i krokarna... är framme vid tvåtiden.

Anonym sa...

fredrika: välkommen till rivieran!

Anonym sa...

Du får köra sten, sax och påse eller annan grym väljmetod! Svårt, ibland vill man vara klonad. Ha en trevlig midsommar hur som helst!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Glad och trevlig midsommar vännen. Blir du kvar i stan får du höra av dig!

//P

Karin sa...

stan, stan, stan! =) Simning på lördag, superlångpass på söndag, det är planen!

Anonym sa...

Vad du än väljer får du garanterat trevlig träning! Kör hårt!