04 juni 2008

Ge mig ett galet upptåg!

Ett frö har landat och slagit rot. Jag har börjat filura på nästa galenskap. Jag vill göra något som är helt från vettet. 24-timmarslöpningen i sommar är redan på banan, men det känns inte som att jag får nog. Jag vill ha mer!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Räven är ju min favorit, men det vet du ju redan. Om vi inte ska snacka utomlands när vi ändå är igång, då blir det swiss alpine.

Sofy sa...

Jag har börjat ta efter som en annan apa. Det är lite otäckt, men du har en viss förmåga att få mig att börja ta vid vid tankar jag en gång haft men som jag smugit undan långt ner i en gammal låda. typ. Jag tänker fjällmaror, lagtävlingar, multisport, mountainbike och paddling, skavsår och svett, triangakök och energibarer. (Men ingen orientering, låt mig slippa, jag är SÅÅÅ vilse och lost i logikens värld) DET vill jag göra, men bara om det är tävling. På min semster vill jag sola, läsa goda böcker och njuta av beachwolley. Inte "fjällvandra för skojs skull". Sk ajag svettas, pressa och slita, då ska det vara tävling. Vad ska vi nu ta oss till?! Bilda lag!!??

Kram