05 juni 2008

Torsdagstankar

Äntligen helg!

Sprillans bra dag

Träningsväskan är laddad idag. Här ska det nämligen bli åka av! Intervaller står på schemat och eventuellt gör jag dem the old fashioned way - på en grusig fotbollsplan. Det är tokvarmt och jag ser fram emot att bli svettig och dammig och sådär nöjd man bara kan bli när man just tränat jäkligt hårt och träffat på herr maxpuls.

Både Funrun och Orienterar-Sofia har kommit med två mycket bra förslag på galenskaper. Funruns favorit Fjällräven Classic har jag gått och tänkt på väldigt länge - men den blir inte av i år (nästa år kanske?). Däremot - att springa galet långt på 2 dagar, det vore något. Läs själva Sofias kommentar, låter det inte fantastiskt roligt?

"Angående äventyr kan du planka vårt. Vi sprang 84 km på Bohusleden på två dagar och landade på hotell natten mellan. 2 marathon på 2 dagar. Grymt härligt med grymma vänner. Finns säkert fler bra leder men vi sprang Munkedal-Udevalla (44 km) . Udevalla - Backamo (40 km)"

Now we're REALLY talking!

5 kommentarer:

Magda Gad sa...

Fantastiskt! Verkligen! Låter både som en bra utmaning, bra träning och äventyr. Mysigt att bo på hotell också! Välj ett med bra frukostbuffé :D

Anonym sa...

Självklart länsade vi frukostbuffén!

Jag rekommenderar en helg med fint väder för att minimera packningen. Vi låg strax under 5 kg men då med drygt 2 kg vatten....Så är det sämre väder kan man kanske minska vattenmängden till förmån för mer kläder.

Anonym sa...

GUD vad sugen jag blir. Låter precis hur galet som helst och sånt gillar jag :)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Meeen, varför ska det alltid springas på dessa galna upptåg *buhuuu* Å andra sidan kan jag ju anmäla mig som hejjarklacksledare då *fnissar*

M sa...

ja fjällräven classic har jag oxå kollat på, verkar skoj,..Oj två maror på två dagar =) galet, men kul utmaning. men än så orkar jag inte ens en mara =)