22 augusti 2008

Den perfekta dagen

Det är inte min födelsedag idag - men den är i antågande.

En alldeles egen dag

Grabben har frågat mig flera gånger vad jag vill göra på min födelsedag. Och jag vet inte. Jag vill bara att den ska bli bra.

Alternativ 1 är att åka bort. Alternativ 2 är att vara hemma. Alternativ 2 är billigare än alternativ 1 (notan hamnade på dryga 7 000 kronor för två år sedan) vilket är bra om vi ska köpa en hel uppsättning möbler (inklusive allt) till en sprillans ny 3:a i höst.

Jag ser framför mig att vi går upp runt klockan 8 och springer en morgonjogg på runt en mil innan vi äter lyxfrukost (vad som innefattas i en lyxfrukost vet jag inte ännu).

Det är ungefär så långt jag kommit i min planering. Vad fasen gör man sedan? Ska man träna lite mer?

Hur skulle ni lägga upp er perfekta drömdag?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hade lätt ätit en lång frukost, antingen på ett schysst hotell eller bara köpa hem allt gott och bakat bröd.(helst vitt bröd fyllt med nutella, hackade hasselnötter och banan) Frukosten avslutas med tårta. Kanske pannkakstårta som jag fick en födelsedag. Sen hade jag packat picknickkorgen (vid fint väder) och ätit middag i det fria. En lång skön dag utomhus med filtar och böcker efter träning till frukost.

Anonym sa...

Springa en sväng är väl kanon, folk tycker jag är puckad när jag säger att det är träna jag helst vill göra när jag är ledig. "Men hängmattan då??" verkar de undra. Men att få träna utan att behöva stressa till arbete eller annat är underbart.

Anonym sa...

så nu går det bra att tänka på framtida kostnader. viss skillnad från igår när stadiums omsättning rusade! ;-)

nåt bra blir det säkert på din födelsedag!

Dunceor sa...

Perfekt dag vore en bra hotellfrukost, lugn promenad på stan med lite shopping, äta gott ute och sedan spendera kvällen hemma med en trevlig film eller något.

En annan rolig grej är att jag såg du har lagt till en notis om Pålsjö där nere. Själv kör jag alla mina långpass (förutom det jag gjorde i måndags) i Pålsjö. Mycket fint och trevligt även om jag börjar tröttna på samma runda =)

MarathonMia sa...

Det beror på om födelsedagen infinner sig på helgen eller en arbetsdag.

Annars vore ju 1-1,5 timmars tokträning, dusch (bad med skum?)och en brunch på Mosebacke 150:- en toppenstart på dagen.

Stadsteatern har en hel del kul ibland (är inte uppdaterad på programmet just nu) - och det är ju helmysigt med rosévin innan, så man fattar vad de gör på scen.

Känner att det är dags att börja hinta maken - jag fyller år i juni :-)