19 augusti 2008

Träningshöjaren

Det är härligt och en riktig träningshöjare att sätta på sig rena träningskläder som doftar gott och nytvättat. Visst kan man använda en tröja eller ett par byxor två gånger på rad eller så, men doften av "been there, done that" är ändå omisskänlig. Även om det är miljövänligt.


Tvättar ni era träningskläder efter varje träningspass?

6 kommentarer:

Susanna sa...

Inte byxorna, de tvättar jag nog efter tre-fyra gånger, beroende på om jag styrketränat eller konditionstränat. Topparna är dock jobbiga att återanvända, de brukar osa för mycket :)

Anonym sa...

Jag tvättar efter varje pass. Möjligen kan jag i krisläge använda löpkläder en gång till eftersom jag springer själv och förmodligen inte förpestar någon annans tillvaro :)

Unknown sa...

Jag tvättar nog mer än jag skulle kunna och borde. Beror lite på hur svettiga de är faktiskt.

TheLoonyNail sa...

Jag svettas floder...enda gången det går att "återanvända" kanske är vid enbart styrketräning eller yoga :)
Annars är det nog ingen som vill träna brevid mig...

Anonym sa...

Jag tvättar inte byxorna efter varje pass/träning. Det gör jag efter några gånger 2-3. Men topparna gör jag varje gång.

* kram *

Löpning & Livet sa...

Byxorna används oftast två, max tre gånger medan överdelar oftast byts varje gång.. fast när jag springer använder jag dem nog två gånger, det är ju ändå bara jag själv som skulle känna om de luktade äckligt :) Ett problem är dock att jag har alldeles för få sportbh´s. Jag "måste" använda två st när jag springer, då jag helst inte vill att brösten ska röra sig alls :) Så ibland får de användas mer än en gång, annars skulle jag få tvätta var tredje dag typ och då hinner man ju inte träna :D