21 augusti 2008

Träningskläder på Stadium

Idag gick jag till Stadium för att köpa baddräkt. Jag kom ut med lite annat (och en baddräkt).

Shopping

Det ligger tre "20%-rabatt"-checkar från Stadium i min väska. Eller låg. De låg där bara för att. Just in case, liksom. Just in case jag råkade få syn på något ovärderligt när jag råkade kliva in i en Stadiumbutik.

Idag råkade jag inte besöka Stadium. Det var faktiskt planerat. Planerat var också att köpa en baddräkt. Planerat var inte att köpa två träningströjor och en löparjacka. Det bara råkade bli så. Plaggen passade bra med mina rabattcheckar. Och som tjej resonerar jag som så att jag faktiskt sparat pengar på att köpa det jag köpte. De två tröjorna var dessutom på REA. Så med REA-avdraget plus 20% rabatt har jag sparat skitmycket pengar och är två träningströjor rikare. Det förstår väl vem som helst. Ja, alla utom Grabben då. Han förstår inte den logiken alls. Men så är han ingenjör också. De förstår inte logiskt tjejshoppartänkande.

Hur som helst. Det var en baddräkt jag skulle ha. Och en baddräkt fick jag. Ja, om jag betalade för den alltså. Jag kollade runt bland alla Speedos och Nikes men valde en SOC för 199 kronor (minus 20% rabatt). Jag behöver en baddräkt. Jag ska nämligen lära mig crawla. Jag offrar min badhusbacillnojja för träningens skull. Lite plåster och piss i vattnet har ingen dött av.

Jag ska lära mig crawla.
Man gör väl nåt sånt' här?

Jag ser fram emot crawlandet - men inte att visa mig i baddräkt. Simbaddräkter med klassisk simskärning är inga smickrande saker. Men jag har inget val. Att lära mig crawla i knallgul halterneckbikini känns inte som ett professionellt alternativ.

Jävligt snygg i baddräkt...

På Stadium hittade jag enkla men snygga funktionströjor från Nike. Förut 299. Nu 199. Minus 20% rabatt också. De fanns i rött/vitt och svart/vitt. Jag visste inte vilken jag skulle köpa så jag köpte bägge två. Nu när jag känner att jag faktiskt har rätt så många schyssta träningströjor kanske jag kan kassera några av mina gamla...

En svart tröja.
Och en röd tröja.
Om man inte kan välja köper man båda.

Och så var det den där löparjackan. Jag har länge fundera på att fylla på löparjacksförrådet. I dagsläget har jag bara två stycken. En vit som jag haft i några år, och en neongul som jag bara använder när det är mörkt. Och så har jag en tredje som jag kan ha när jag gått ner fem kilo till. Jag har rätt mycket kläder jag kan ha när jag gått ner fem kilo faktiskt... den nya löparjackan ska hjälpa mig dit. Dessutom är den snygg, och så var den billig. 349 kronor minus 20% rabatt. Löparjackorna från Nike & Co är snäppet vassare men mer än dubbelt så dyra.

Löparjackan är viktigaste höstplagget alla kategorier!

8 kommentarer:

Prralin sa...

Vilka fynd, skitsnygga grejer! :)

Erika sa...

Snygga grejer! Att shoppa träningskläder är så roligt för på något vis sporrar det en till att bli bättre på det man gör :)

Funderar starkt på att ta mig an ditt tips och simma lite imorrn... För jag lär ha skitont i benen, minst sagt. Eller så cyklar jag brallan av mig själv och tränar överkropp. Den som lever får se...

Löpning & Livet sa...

Jag skulle ju också lära mig crawla var det tänkt, men jag verkar ha lagt planerna på hyllan för ett tag :)

förstår föresten inte vad det är med män och deras oförståelse för shoppinglogik! :D

Anonym sa...

Nämen hjälp så fina grejer. En löparjacka behöver jag hur mycket som helst! Glöm inte att ta av dig kläderna under baddräkten när du ska crawla, det kan hända att folk tittar annars :)

Anonym sa...

grabben är INTE nöjd!!

Puma sa...

Prralin:
Tack. De platsar bra i garderoben!

Erika:
Ja - guilt free shopping!

Andréa:
Jag fattar inte heller. De är nog inte lika smarta som vi...

Anna:
Tack för tipset!

Grabben:
Äh, du fattar ju inte logiken!!

Anonym sa...

du är jättefin i dina nya träningskläder, fast du är lika fin i dina gamla!

Anonym sa...

Vilka fina grejer!! Och alla var viktiga!!

Jag förstår dig ha ha!!

Snygg snygg!

* kram *