20 augusti 2008

Trendig träning

Triathleten Coola Karin har fått en ny konkurrent. Är detta början på en ny trend?

4 kommentarer:

Erika sa...

Haha... men vad är det med alla kändiskvinnor (var på väg att stava kändis tjändis, nu börjar det bli sent...) som måste komma i form och bli smalare än någonsin efter en graviditet? Herregud, låt kroppen vara för en gångs skull...

Unknown sa...

Himla kändisar! De kunde ju vänta litegrann kan man tycka, hårdkörning så snabbt inpå födsel (oavsett metod!) måste ju förstöra en hel del...?

Pratade triatlon med en kompis så sent som igår - båda vill men det är ju det där med simningen, det är ju en fördel om man grejar att crawla. Bröstsim känns ganska meningslöst i sammanhanget...

Anonym sa...

Det är väl inget fel att träna? Bara att kunna avsluta ett triathlon lopp kräver mer än impulsvilja. Kändis eller inte, jag beundrar alla som har mod att ställa upp i ett sånt lopp och vilja att fullfölja det.

Gustavia sa...

Ja, nu är det ju så att man inte riktigt vet vad det är för distans hon skall tävla i. Många förutsätter att det handlar om Ironman distans när det i själva verket finns ett flertal distanser där de kortaste distanserna kan klaras av totala soff liggare.
Sprint distans tex innefattar 750m sim, 20km cykel och 5km löpning.