18 augusti 2008

God morgon!

Det blir kanske en god morgon. Vi är några som är uppe redan nu klockan 04.00 för att undersöka saken. Hoppas ni mår bra där ute i landet - Grabben (i Halmstad), Anna, Karin och River? Framförallt hoppas jag att Lisa Nordén mår riktigt bra.

5 kommentarer:

Karin sa...

Det var spännande att se! Jag är helt imponerad av hur snabba de var! Lisa kämpade på bra tycker jag, 18 plats är inte helt fel!
Nu får man se om man håller sig vaken resten av dagen =)

Anonym sa...

Lisa är från Kristianstad! Jag träffade henne första gången när hon var snabbast på ett motionslopp i Tivoliparken för några år sedan och blygt sa att "Jag ska nog försöka mig på triathlon, fast jag är inget vidare på att simma". Nu är hon en av de bästa i världen, och fortfarande samma jordnära ascoola tjej (träffade henne för ett par månader sedan). Jag tycker hon är helt otrolig. I London sopar hon mattan med alla de andra!

Anonym sa...

när simningen och halva cyklingen gick sämre än vad de hoppades på så fick jag nog. det blev ju ingen medalj som de pratade om, men 18 plats är mycket bättre än det var när jag lämnade in.

Magda Gad sa...

Tycker hon hade störtskön inställning efter loppet: "Nu ska jag simma i fyra år!" Ingen som ger upp där inte...

Anonym sa...

Jag missade ju loppet då jag somnade i soffan. Typiskt, men det kanske var bäst så för det är inte mycket som går sveriges väg just nu. Vem kan vi hoppas på nu? Holm och någon liten roddare kanske?