25 oktober 2008

Lör 25 okt: 24-timmarsspinning: 4 pass av 13

Sådär. Nästan en tredjedel avklarad!

Pass 1-4

Jag har kört en tredjedel nu, två dubbelpass med en timmas paus emellan. Det har varit rock och intervaller och RPM och Alpes D'Hues. Ont-i-bakennivån ligger på 4 på en skala mellan 1 och 10. Men annars är det bra. Stämningen är god och jag är glad att jag inte är killen som står och springer på ett löpband bredvid oss. Han har kommit 5 mil på de 6 timmar som vi alla hållt igång. Jag är också glad att jag inte är en av de 3 som kör spinningutmaningen solo.


Grabben har varit förbi en sväng och jag bjöd på fika under den timmas paus jag haft. Alla pengar vi handlar för går direkt till Rosa Bandet. Cykeln som jag och Coola K spinnar på var också avgiftsbelagd och på den har vi betalat 2000 spänn som går direkt till Rosa Bandet. Enligt arrangörerna är målet att komma upp i 100 000 kronor - och vi är tydligen på god väg (det är mer än 40 cyklar som går för fullt).


Grabben är inte så generös av sig. Inte hittills i alla fall. Han ska inte spinna och nu har han gått härifrån för att intaga alkoholhaltiga drycker på en fest istället. Men jag hoppas han kommer under min långpaus på 3 timmar mellan 4 och 7 imorgon bitti. Då kan han bjuda mig på en cola (jag vågar inte skriva ett glas vin... men det finns här också) och därmed också stödja Rosa Bandet.

Nu har en trubadur börjat spela här i den rosaskimrande loungen. Jag ska äta en banan till. Om 50 minuter kör jag igen! Efter det passet ska jag nog lyxa till det med en dusch. Jag luktar nog inte av rosenvatten. Då har jag hela 2 timmars paus.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååh, härligt jobbat! Ni är såååå bra! Mer rapporter senare va? =)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Hahah ni e så bra! Jag säger som funrun, jag hoppas på fler rapporter under kvällen och natten (som jag kan läsa o morgon bitti!)
Kramar till er båda!

carro sa...

Heja er, era tokstollar *L*.

Anna (Orka mera) sa...

Gud vad ni är duktiga! Kämpa på! Fortsätt gärna rapportera, det här är ju som värsta bästa följetongen :)

Anonym sa...

jag tittade förbi, men fan vad dålig fest det var! inte en käft som kalasade! (förutom mig då!)

grabben