29 juli 2007

IFormprenumeration

Jag har precis gått i gratis är gottfällan, som vanligt.

IFormprenumeration

Nappade på ett sådant där erbjudande man inte kan tacka nej till. En prenumeration på tidningen IForm (som jag annars mest läser i väntrum) för 40kr. Den stora bonusen, och anledningen till att jag nappade, var en träningsjacka från Newline. Ganska snygg faktiskt - i rosa och svart. Vi får se hur snygg den är när den väl kommer på posten. Någon annan som nappat på samma erbjudande och redan fått jackan?

5 kommentarer:

Anonym sa...

jag har nappat på det vid ett tidigare tillfälle och fick en svart-röd jacka. Tycker mycket om den, bra passform och skön att löpa i så jag blev riktigt nöjd. Ingen fortsättning på prenumerationen dock.. föredrar body och fitness magazine./Madde

Anonym sa...

jag har den svarta/röda jackan och den satt bra och kändes lätt och luftig =)

Anonym sa...

Samma här, nappade förut och fick hem en röd/svart. Tycker den är toppen faktiskt! Enda anledningen till att jag tillät iForm dimpa ner i brevlådan..

Puma sa...

Nice. Då inväntar jag jackan! Jag har inte heller mycket till övers för IForm men man kan ju läsa den medan man väntar...

Anonym sa...

Jag nappade på erbjudandet för flera veckor sen! Har fått några tidningar, men ingen jacka än.. Antar att jag får vara tålmodig lite till :)