31 juli 2007

Tis 31 juli: 7+7=11

Nej jag har det inte svårt med matematiken. Bara svårt att komma upp på morgonen.

Elva och en halv runt Kungsholmen

Jag hade tänkt att springa 7km i morse och 7km på kvällen. Men eftersom jag inte har någon träningskompis som väntar på att jag ska morgonträna, så snoozade jag som vanligt i två och en halv timme.

Istället blev det ett längre pass (men inte lika långt som 7+7-passen) sent på kvällen. Planen var att springa runt Kungsholmen. Det finns ju ganska många varianter på den rundan beroende på var längs Kungsholms strand man väljer att springa upp. Vi svängde upp ganska tidigt och sprang tillbaka till Rålambshovsparken via Stadshagen.


Elva och en halv km blev det till slut och det får jag väl känna mig nöjd med. Tröttheten gick lite upp och ner men det var inte på långa vägar lika jobbigt som de två längre passen förra veckan. Tempot var (nu liksom då) bra på första delen av rundan, sedan sjunker det lite för att bli något bättre på sista kilometern. Det är inte flåset det är fel på, för det hänger med. Nej jobbigast är nog att släpa runt på benen.

Sofia Wistam sa i en intervju i ToppHälsa för ett tag sedan att om man funderar på Lindingöloppet så vore det nog bra att tappa de där 5 kilona om man funderar på det. Jo jag tackar, säger jag. Jag skulle nog behöva tappa de där 20 som jag funderar på. Tänk vad jag skulle flyga fram då!

1 kommentar:

Anonym sa...

tycker du borde hurra mer för dig själv! 11.5 km är ju en skit bra vända ju! duktigt ju!!