01 augusti 2007

Livet är orättvist

Bara för att man råkar ha två runda saker på framsidan som är modell större så blir man hänvisad till sport-bh:s av mormorstyp. Liver är orättvist. Jag vill också ha snygga sport-bh:s i färg med coola band.

Mormorsbh

Jag surfar runt på Timarco och kollar på deras leverantörers utbud av sport-bh. Jag blir inte så imponerad. På Stay in Place-sidan hittar jag något grått och svart som kan svara för mina behov, men jag minns att de fått rätt så kassa omdömen i något studstest. De har däremot snygga, färgglada sport-bh:s för folk som har apelsiner istället för meloner. Likaså hos Shock Absorber. Här blir jag också hänvisad til något trist och tråkigt och alldeles alldeles ospännande och oinspirerande i vitt eller svart. Varför måste jag ha en trist sport-bh bara för att jag har lite extra framtyngd? Går det inte att göra dem lite roligare?

Tråkig bh - Stay in Place support:


Tråkig bh - Shock Absorber max support:


Lite roligare bh - Stay in Place racerback och strapback:


7 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med, fast år andra hållet.. har två på framsidan som är av modell SMALL. Som jag förvisso trivs med (fiffit vid träning ;)), men hur kul är det att hänvisas och dras med typ snobben eller nalle puh på boobsen? :P

Anonym sa...

Hej! Har inte läst din blogg innan, men hittade den på mina tillagda favoriter. Jag ville bara säga att jag tycker du verkar jätteduktig och kämpar stenhårt! Jag vill vara duktig och är nog det ibland jämfört med andra. Men ibland tar det emot för mycket att ge sig ut o tex springa. Då är det bra att läsa och bli peppad av en sån som du! Bra kämpat! Kram Jessica.

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Du du du, Triumph (ja eller hur det nu stavas) har faktiskt helt OK sport BH för oss som behöver lite större utrymme där framme... ett litet tips!

Puma sa...

Sofia:
Ja, fattar inte leverantörer att det inte BARA finns "standardmänniskor"...

Jessica:
Tack tack, kul att du hittade hit men ännu roligare att bloggen liksom funkar såsom det var tänkt. :-)

Nilla:
Ah, ska kolla! Du - det går inge bra att morgonträna själv... :-(

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Nä jag säger ju det! Man måste vara två för att morgonträna *s*
Själv ligger jag nerbäddad i soffan och roar mig att vara förkyld å min semester. Jag kan väll säga attjag inte är helt nöjd!

Puma sa...

Nilla:
Ja, så kom tillbaka från semestern!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Haha jag har en rätt ful en från Shock absorber:

http://tinyurl.com/3aflxy

Annars tyckte jag att de två längst ned var riktigt fina :) Har också större (och tyngre) byst med storlek D - DD. Den BH:n från Shock absorber tycker jag dock funkar fint även om den bara finns i typ korallrosa eller vit :P