03 augusti 2007

Fre 3 aug: Ljummen lunchjogg

Svalt, avslaget och ljummet. Så sammanfattar jag dagens insats.

Runt Reimersholme och Långholmen

Dagens lunchjogg var energilös. Hittade inte rätta stämningen eller rätta motivationen. Men det är skönt att ha blivit av med dagens pass i alla fall. Och även om det kändes rätt så mediokert under passet, så känns det skönt nu. Som alltid.

Stockholm har allt!

Dublin har Phoenix Park. New York har Central Park. Men Stockholm - och Sverige! - har allt. Det är sjukt skönt att kunna springa på en liten, liten skogsstig längs med vattenbrynet där svalorna flyger mitt framför en och det doftar av prunkande vild grönska och man känner sig alldeles ensam, men fortfarande befinna sig mitt i storstan. Det är Långholmen jag pratar om. Ett riktigt coolt ställe!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker du är jätteduktig som kämpar på även de dagar det kanske inte känns så lätt och jättebra! Jag hejar på dig!

House Of .... sa...

Tycker absolut att du ska ta dig till Hagaparken. Det finns Hälsans stig- markeringar uppsatta och kartor där man kan se de olika vägarna, men det funkar lika bra att bara springa runt på måfå. Du som verkar springa långt också kan springa runt hela Brunnsviken om du så skulle vilja=)

Tidigare har jag mest fått eller köpt ljudböcker, men nu måste jag (tyvärr) erkänna att nu när jag börjat lyssna så mkt, så har det blivit en del nerladdande

Sporty Spice sa...

Vad ligger du på för procent av maxpuls när du löptränar?

Anonym sa...

Ååh vad peppad man blir av att läsa om andra löpare! Jag är ingen elitlöpare. Men en vecka i juni sprang jag ca 50 km. Efter det kom resa/sjukdom emellan, och nu är mitt mål igen så klart att någon vecka framöver nå upp till samma prestation! 50 km/vecka! Visst är det kanon med pulsklocka! Ha det fint!!

Puma sa...

Anonym:
Tack, ska lyssna efter hejandet nästa gång det känns jobbigt!!! :-)

Ingela:
Haga blir mitt nästa mål!

Sporty:
Bra fråga, för jag vet faktiskt inte. Har inte skaffat min egna pulsklocka än. När jag springer själv har jag ju grabbens men då kollar jag bara tid, fart och distans. Pulsen är ju inställd efter honom och även om jag skulle kunna räkna ut min egen procent har jag liksom inte gjort det. Jag är på gång att köpa min egen... ska bara skramla ihop slantarna först...