20 augusti 2007

Choklad

Jäkla choklad.

Stress = choklad


Jag har precis ätit en hel chokladkaka. Fan.

Förutom att äta choklad sitter jag här och försöker förbereda en utbildning som jag ska hålla imorgon. Är lite stressad. Vill vara maximalt förberedd. Vill att det ska bli maximalt bra. Är lite småmaximalt pressad. Och då är choklad bra att ta till. Eller nej, det är inte alls bra. Det är helt jäkla fel för jag blir så arg på mig själv. Och det är det minsta jag har tid med just nu. Varför kan jag inte bara äta en morot när jag blir stressad? Aaargh!Joggingturer funkar när man är stressad. Men så läser jag i nya Fitness Magazine att man ska träna lugnare när man har hög mental belastning. Jaja. Imorgon är det i alla fall över. Ser fram emot intervallpasset jag ska bränna av precis efter att jag avhejat alla mina förhoppningsvis nöjda kursdeltagare.

7 kommentarer:

Terese sa...

Det kommer att gå bra på utbildningen. Det känner jag på mig. Och ibland bara behöver man en chokladkaka. Det bara är så. Och kom ihåg - det är bättre att njuta av den än att äta den och samtidigt må dåligt. Gjort är gjort och imorrn är det en ny dag.

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Håller med Terese... iblan måste man ha choklad, då äter man choklad och njuter av chokladen. Vi är ju itne mer än tjejer å då e det faktiskt nyttigt med choklad, det har jag läst i tidiningen så då måste det va sant!
Lycka till i morgon tjejen!

Anonym sa...

jag vet precis hur det känns!! men dte skumma är att när man läser dte i nån annns blogg så tänker man "äh det gör väl inget, bara lite chocklad, det är inte hela världen" men jag vet att det inte känns så när det är sig själv det gäller! man anyhow, så tycker jag att du är så duktig att du inte ska vara arg på dig själv för detta!

Puma sa...

Terese:
Mmm jag hoppas det. Tack för stödet! Önskar jag kunde njutit mer av chokladen än jag gjorde. Det var den ju värd!!

Nilla:
Taaack!!

Emele:
Ja, när det gäller andra gör det liksom inte lika mycket. Skumt - håller med!!

Anonym sa...

Ja fy ja! Bakade en halv sats kladdmuffins nu ikväll o klämde alla :(

Anonym sa...

hej! har just utmanat dig i min blogg! =)

Anonym sa...

Vilken bra och rolig blogg du har :)