23 augusti 2007

Tor 23 aug: Intervall

Jag är en lycklig ägarinna till ett par för dagen tunga ben.

Intervaller

Hade visst bokat in en lunchspinning på Hötorget men det hade jag helt glömt bort. Istället hade jag ägnat förmiddagen till att ladda inför intervaller på lunchen. Bovetegröt på morgonen. Sedan två ägg och en bit skinka till mellanmål. Och så iväg till gymmet.

Gårdagens skavsår har utvecklats till en snygg blodblåsa så jag tog med mig mina Pumaskor istället. De är ganska oanvända och tyvärr mer snygga än sköna (alldeles för varma)...


Cykel, cross och skidor

Det var jag och en snygg bicepskille på gymmet. Och så trevliga Camilla i receptionen som springer både maror och ultramaror.

Jag började med min favoritcykel. Den där smidiga saken jag skrivit om förut. 15 minuter varav 7 minuter uppvärmning och så resten intervaller. Jobbigt! Benen kändes pigga till en början men när jag på en av intervallerna gick upp på maxintensitet och försökte snabba på pedalandet märkte jag att de var ganska trötta. Hoppade av, trött och svettig.


Sedan blev det 15 min crosstrainer. Intervaller även här. Tog i som en tok och välkomnade vilopauserna. Efter det körde jag på skidmaskinen. Fy satan vad jobbig den är. Man vet liksom inte var man ska ta vägen. Det riktigt känns hur benen får jobba med andra muskler än vid löpning och cykling.

Till sist hade jag tänkt köra 15 minuter på crosstrainern. Men vid det laget var jag supertrött, supersvettig och hade världens tyngsta ben. Så... jag hoppade den.

3 kommentarer:

Anonym sa...

bra kämpat!! herregud vad mga jobbiga grejor du klämde in! kanoners!! finfin bild du lagt upp bytheway!!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Fy sjuttsingen va duktig du är! Det hade jag aldrig orkat idag (spinningen sitter kvar sen igår tror jag allt!)

Ha nu en trelvig helg så hörs vi på söndag!

Anonym sa...

Härligt jobbat! :-)