19 augusti 2007

Lukta gott

Eftersom jag omger mig med så mycket svettighet känns det viktigt att försöka dofta gott.

Ättiksprit


Svettlukt kan fastna i gamla träningskläder. Varken tvättmedel eller sköljmedel hjälper och det spelar ingen roll hur mycket du överdoserar. Ta hjälp av ättiksprit istället. Häll upp någon deciliter ättiksprit i handfatet tillsammans med varmt vatten och lägg i dina stinkande kläder ett tag. Tvätta sedan som vanligt. Alternativt kan man dosera med ättiksprit direkt i tvättmaskinen. Googla på det så hittar du instruktioner.

Dove

Dove doftar rent tycker jag och nu finns det hur många varianter som helst att välja bland. På lågprisbutiken Eden (finns bl.a. på Hornsgatan och vid Fridhemsplan) har jag köpt superbilliga Dovevarianter som nog importerats från Tyskland. En är blå och är en nattduschcreme eftersom den enligt flaskan är soothing (den doftar lite lugnande också) medan den andra är ljus och heter något i stil med energy glow (doften är uppiggande). De båda utgör bra alternativ till mina andra duschfavoriter från Lush.


Victor & Rolf

Jag har precis investerat i en ny parfym som var svindyr och när jag gått in i spraymolnet frågade jag grabben om jag doftade 745 kronor. För så mycket kostar en ganska liten flaska Flowerbomb från Victor & Rolf. Men vad betalar man inte för något man älskar?

Däremot är jag inte så förtjust i den spraydeo från Nivea som jag också köpt. Den är riktigt dålig faktiskt, och åker rakt ner i Sverkers soptunna.


Måste däremot skriva om Cake-serien igen. Doftar underbart... men jag vill liksom inte använda crémerna för då tar den ju slut så snabbt och det blir ganska dyrt att ta en sväng till Kanada för att hämta hem en sketen (men ljuvlig) bodylotion.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Gillar inte Niveas deodoranter jag heller, men en billig som jag däremot gillar är Palmolive aroma therapy sensual:

http://www.colgate.se/PalmoliveEU/Aromatherapy/SE/Deodorant/Sensual/mainvisual_sensual_deo.gif

Anonym sa...

Hms.. Nu kom inte hela länken med som jag misstänkte :S

Här är en ny:

http://tinyurl.com/2aga3d

Puma sa...

Dessi: måste smyglukta på den i affär´n nästa gång!

Anonym sa...

Åh, min älskade Viktor och Rolf parfym är slut.. Älskar den parfymen! Måste köpa en ny, haha. :)

Anonym sa...

Usch ja.. ingrodd svettlukt är INTE kul! Ska testa ättiksspiten vid behov :).